Yurt dışı Xiaomi Mi iPhone mu?

Ben yd iPhone modeli için almıştım ama yurtdışına çıkmadan tanıdık aracılığıyla, Diğer türlü bende bilmiyorum yani hangi yerden ne alınır😅
yanı bu almayı dusundugunuz telefonu alırsanız akrabanız getırecek heralde hangı yerde yaşıyor o ulkenın fıyatklarına bakayım

yanı bu almayı dusundugunuz telefonu alırsanız akrabanız getırecek heralde hangı yerde yaşıyor o ulkenın fıyatklarına bakayım
Yok hayır hocam tanıdık bir dost diyeyim bu telefonların al satını yapıyor sanırım doğu tarafından getirtiyor emin değilim tam

Hocalarım selam, yurt dışı telefon almayı düşünüyorum bütçem 25-30 bin civarında fakat kararsız kaldım. Son 4 yıldır iPhone kullanıyorum yurt içi yurt dışı bütün serilerini kullandım resmen al sat yapa yapa. Bana fikir önerisinde bulunur musunuz 25-30 bin civarına yurt dışı Xiaomi Mi yoksa yurt dışı iPhone mu? Ben şu an Server veya Direnç diyorlar sanırım o şekilde kaydı yapılmış Xiaomi alma taraftarıyım ama eğer aranızda deneyimleyen varsa onlardan da öneri isterim.
Oyun oynicaksan İPhone alma, xiaomi 13t pro öneririm bende vardı aşırı güzel telefon her anlamda memnun eder.

Mi 15 kullanıyorum menmunum sercer kayıtlı geldi direk ugrasmadim simdilik çok menmunum

iPhone

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,320
Üyeler
174,853
Son üye
mert1121
Geri