Yardım Yurt dışı iPhone 14 Pro almak mantıklı mı?

Ktinos

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba 30k bütçem var ve Xiaomi 15 ya da iPhone 14 Pro almak arasında kaldı baktığım IP14 Pro hat takılmamış işlemsiz 128 GB 87 pil sağlığı olan 1 esim 1fizik cihaz. Fiyat olarak ise 28.500 dediler. Diğer yandan ise yazılım kayıtlı ximi15 var açıkçası iPhone tarafında cihazı alıp kullansam satabilir miyim diye düşünmüyor değilim ayrıca pek de bir fikrim yok yurt dışı cihazlar hakkında. Gonlum IP14 Pro'dan yana bende sizlere sormak istedim bu fiyat çok mu? Seneye satmak istesem satabilir miyim? Telefon kapanırsa ne gibi yollar izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim :D

Merhaba 30k bütçem var ve Xiaomi 15 ya da iPhone 14 Pro almak arasında kaldı baktığım IP14 Pro hat takılmamış işlemsiz 128 GB 87 pil sağlığı olan 1 esim 1fizik cihaz. Fiyat olarak ise 28.500 dediler. Diğer yandan ise yazılım kayıtlı ximi15 var açıkçası iPhone tarafında cihazı alıp kullansam satabilir miyim diye düşünmüyor değilim ayrıca pek de bir fikrim yok yurt dışı cihazlar hakkında. Gonlum IP14 Pro'dan yana bende sizlere sormak istedim bu fiyat çok mu? Seneye satmak istesem satabilir miyim? Telefon kapanırsa ne gibi yollar izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim :D
dostum ben 16 pro sordurdum sıfır yurt dışı 43.500 dediller maaşı alır almaz alacagım pahalı yani sesi sordugun

y.dışı ama pasaport kayıtlı bütün hatlara açılmış 14pro bakabilirsin. 35-40 bandında oluyor genelde sarı sitede pil 75-85 arası

kapalı kutu sıfır diyor siz nerden anladınız ?
öyleler çünkü yd sıfır bulman çok zor hepsi parça değişimi görmüştür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son seri almaya bakcan

Çok pahalı 1 -2 aya 35 e falan düz 17 alırsın pro almaya gerek yok

Yazılım kayıtlı Xioami15 alsam peki ?

Geri