Yurt dışı Xiaomi Mi iPhone mu?

ugurcan78

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
30000
Hocalarım selam, yurt dışı telefon almayı düşünüyorum bütçem 25-30 bin civarında fakat kararsız kaldım. Son 4 yıldır iPhone kullanıyorum yurt içi yurt dışı bütün serilerini kullandım resmen al sat yapa yapa. Bana fikir önerisinde bulunur musunuz 25-30 bin civarına yurt dışı Xiaomi Mi yoksa yurt dışı iPhone mu? Ben şu an Server veya Direnç diyorlar sanırım o şekilde kaydı yapılmış Xiaomi alma taraftarıyım ama eğer aranızda deneyimleyen varsa onlardan da öneri isterim.

Şahsen iPhone dururken Xiaomi almam , Samsung olsa yine belki aklım çelinebilir ama bu ikisi arasında iPhone ile devam ederim ben tabii şahsi fikrim :)

Şahsen iPhone dururken Xiaomi almam , Samsung olsa yine belki aklım çelinebilir ama bu ikisi arasında iPhone ile devam ederim ben tabii şahsi fikrim :)
Bende şu an iPhone 8 plus var hocam eğer iPhone alırsam bunu 2. telefon yapmayı düşünüyordum dediğiniz gibi düşünmek mantıklı.

Bende şu an iPhone 8 plus var hocam eğer iPhone alırsam bunu 2. telefon yapmayı düşünüyordum dediğiniz gibi düşünmek mantıklı.
Eee harika kayıt derdiniz de olmayacak mis gibi zaten şimdi alsanız kesintisiz 16 ay kullanabilirsiniz çift SIM olan modelleri.

Bir yandan öyle hocam evet doğru diyorsunuz en azından kapalı kaldığı durumlarda eski telefonumu kullanırım. Teşekkür ederim çevremdeki piyasaya bir bakayım.

MI 15 al gec hocam. Ayni butcedeki iPhonelardan daha iyi. Bir de direkt kayitli oldugu icin daha konforlu bir kullanim sunar.

MI 15 al gec hocam. Ayni butcedeki iPhonelardan daha iyi. Bir de direkt kayitli oldugu icin daha konforlu bir kullanim sunar.
Hocam ben aslına bakarsak iPhone fanıyım birkaç seneden beri rahatlığı onda buldum çünkü fakat benim bütçeme bakarsak iPhone 15 pro ile Xiaomi 15 arasına denk geliyor ikisi de sanırım çünkü ikisi de 30-35 bandına denk geliyor fiyat olarak fakat baktığımız zaman Xiaomi 15 alırsam kayıtlı şekilde kullanabilirim yani 2-3 sene diye düşünüp onu almak istiyorum fakat daha önce hiç Xiaomi kullanmadım uzun yıllardır da iPhone kullanıyorum alışabilir miyim bilmiyorum. Aklıma takılan diğer bir husus bütün belgeler, fotoğraflar, yedekler iCloud üzerinde duruyor hemen elimin altındaydı onu nasıl hallederim onu da bilmiyorum.

Hocalarım selam, yurt dışı telefon almayı düşünüyorum bütçem 25-30 bin civarında fakat kararsız kaldım. Son 4 yıldır iPhone kullanıyorum yurt içi yurt dışı bütün serilerini kullandım resmen al sat yapa yapa. Bana fikir önerisinde bulunur musunuz 25-30 bin civarına yurt dışı Xiaomi Mi yoksa yurt dışı iPhone mu? Ben şu an Server veya Direnç diyorlar sanırım o şekilde kaydı yapılmış Xiaomi alma taraftarıyım ama eğer aranızda deneyimleyen varsa onlardan da öneri isterim.
samsung düşünmezmisiniz hocam

samsung düşünmezmisiniz hocam
Hocam Samsung ultra serisi düşünüyordum fakat onlarında kayıt problemi varmış serverlar açık değilmiş sanırım bu yüzden ya kayıtlı Xiaomi ya kayıtsız iPhone taraftarıyım işin aslı. Samsung kaydı hakkında bilgi sahibiyseniz dinlemek isterim.

Hocam Samsung ultra serisi düşünüyordum fakat onlarında kayıt problemi varmış serverlar açık değilmiş sanırım bu yüzden ya kayıtlı Xiaomi ya kayıtsız iPhone taraftarıyım işin aslı. Samsung kaydı hakkında bilgi sahibiyseniz dinlemek isterim.
xıoamıde kayıtsız oplsaydı ıphone alabılırdınız belkıde bu durumda xıoamı mantıklı ama ben perofrmans acısından kayıtsız samsung alırdım hatta almayıda dusunuyorum

xıoamıde kayıtsız oplsaydı ıphone alabılırdınız belkıde bu durumda xıoamı mantıklı ama ben perofrmans acısından kayıtsız samsung alırdım hatta almayıda dusunuyorum
Kayıtsız Samsung Ultra serileri kaça geliyor bilginiz var mı?

inanın bilmiyorum hocam ulkeye gore değişir ben dubaıdekı fıyatlara bakmıştım siz hangi ükeden alacaksınız
Ben yd iPhone modeli için almıştım ama yurtdışına çıkmadan tanıdık aracılığıyla, Diğer türlü bende bilmiyorum yani hangi yerden ne alınır😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri