Arama sonuçları: *

1. E

İphone 16 kamera butonu rahatsiz ediyor mu

Hocam vallahi çakma bir kılıfla kullanıyorum şu anlık rahatsız etmedi
  2. E

Hocam şarjımı 20’nin altına düşürmüyorum 25 30 gibi takıyorum doldurduğumda da 90 9585 aralığında çıkartıyorum sizce iyi midir
  3. E

2.el iphone 16 sorunsuz mu ?

@şahin doğan ?
  4. E

pekı hocam sorun varmıdır dıye nasıl test edebılırım ?
  5. E

2. elden tanıdıgım telefoncudan temız 22 ay garantılı 67 devır yapmıs ıphone 16 aldım pıl saglıgı 100 temız cıhaz sorunsuz cızık vesaıre hıc yok 51k para verdım ve butcem de ancak yettı dıyebılırım sızce bır problem cıkar mı bunları test etme ımkanım olan bır program yokmu acaba telefon sorunlu...
  6. E

hocam dedıgınızın hepsı yapılır da gece bırakmama ısı zor gece bırakırım 1 gun ıcın ısımı gorur zaten
  7. E

hocam kodlara baktım problem yok onlarda ama sorun cıkacagını sanmam 1760818657 hocam o devir ile masallah benımkı yarına 99a duser :D hocam tanıdıgımın 15 pro su var 190 devır mı ne saglık 95 mı ne bunun olayı nedır kuralı falan bende hemen gıtsın ıstemem pıl saglıgı
  8. E

hocam mık acınca falan dynımac adanın orada turuncu bır ısık yanıyor dogruyum degıl mı yoksa bende mı boyle tam ortasında dynamıc adanın mık acınca acık olduguna daır gostergesı yanı bırde hocam test yapma sansım yokmu kesın emın olmak ıstıyorum uygulama falan elımden gelenlere baktım da 22 ay...
  9. E

Hocam şöyle bir durum oldu siyah bulamadım maalesef ve almadım tanıdığım bir telefoncu vardı ondan 16 aldım 2 aylık devir 67 pil sağlığı 100 51k aldım cihazı sizce nasıl fiyatı falan birde kontrol etmem açısından neler yapabilirim pazartesi parayı vereceğim de emin olmak istiyorum bir sorunu...
  10. E

Hangi iPhone almalıyım

hocam telefonu aldım bıle sızce nasıl anroıd almayacaktım zaten
  11. E

Hangi iPhone almalıyım

hepınıze merhabalar aradıgım rengı bulamayınca medıa markta tanıdıgım telefoncudan 2.el 2 aylık ıphone 16 aldım sızce nasıl cıhaz onerılerınıızı alırım cihaz 2 aylık TR 22 ay garantılı 63 devir 51k aldım ıyımıdır fıyatı falan degısenı falan yok zaten 2 aylık
  12. E

Hangi iPhone almalıyım

Doğrusunuz hocam da en büyük farkı yapay zeka ai 16 destekliyor ve bu çok iyi ben ne kadar kullanmasam da satarken büyük bir + haline gelir değer kaybetmez
  13. E

Hocam sizce 60hz çok farkeder mi ya valla çok istiyorum 120hz iphone de işte ondada durumlar belli yenilenmiş veya 2.el de almak istemiyorum mecburuz 60hz diyebilirim şu kamera butonu da inşallah dedigim gibi çıkmaz :/ yoksa çok moral bozar
  14. E

Hocam yeni aldım zaten en max 10 ay olmuştur 8 aylik falan sadece iphone 16 25w destekli ya bende 20w var sorun olur mu diye dedim orjinal mağazadan aldim zaten kablosu da içinden cikiyor zaten 1760770706 Hocam siyah renk alacam da bilemiyorum
  15. E

Yok hocam Aslında Haklılar ama maalesef ki ben 16'yı kılı kılına alıyorum o yüzden Pro model veya 17 alma şansım yok maalesef ki bir gerçek ki iPhone 16 gibi bir Amiral gemisinde 60hz ekran var
  16. E

Eyvallah hocam Vallahi iPhone 16 ile 15 arasinda sadece bu sebepten düşünmüştüm Birde apple orjinal 20w adaptörü kullansam sorun olur mu 16 da ?
  17. E

Hocam Yaklaşık 3 gündür falan iPhone 16'nın fiyatı Media Markt'ta 60 bin TL Sizce fiyatı yükselir mi bugün gidip alacağım
  18. E

Hocam avantajını aramıyorum da dezavantaj olmasın yeter o butonu kullanacağım dan falan değil önemli olan ora çukur gibi falan olmasın farklı hissettirmesin yeter
  19. E

Hangi iPhone almalıyım

Hocam son bir karar ile iphone 16 alacagim sizce kamera butonu rahatsız eder mi ?
  20. E

hocam zaten kullanmak ıstemıyorum da ısıme yaramaz da rahatsız eder mı acaba ornek kılıf falan aldık ustune orda cukur gıbı durur o bıraz bende ? bıraktı
Geri