Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Öneri s23 Ultra vs iPhone 13

S23U tabii ki. iPhone 13 rakip bile olamaz. Ekranın büyük olması kötü bir şey mi de?
  2. RTX3070

Öneri s23 Ultra vs iPhone 13

Karşılaştırılamaz bile. S23 Ultra.
  3. RTX3070

Yardım Sıfır Aldığım Telefonda Google Arama Geçmişi Yapılmış

O normal. Telefon sıfır. Zaten yeni kurdularsa içinde bir şey kalmaz ki.
  4. RTX3070

iPhone 12'den S21 Ultraya geçmeyi düşünüyorum. S21 U kullananlar bakabilir mi ?

Daha çok YouTube ve Clash of Clans aynı anda açarak kullanıyorum ve ayrıca Chrome ve Discord kullanıyorum genelde şarjın çoğunluğu bu uygulamalarla bitiyor. Bence bu telefonla ilgili tek endişe pil ömrü olmalı ve grafik olarak ağır oyunlar için alınacaksa o da endişe noktası olabilir. Oyun...
  5. RTX3070

iPhone 12'den S21 Ultraya geçmeyi düşünüyorum. S21 U kullananlar bakabilir mi ?

Bir günümü çıkartıyor, ben maks %85'e kadar şarj ediyorum, telefonu hep 120 Hz WQHD'de kullanıyorum ve parlaklık tercihen az, ben her cihazımda azda kullanıyorum. Ortalama 6 saat ekran süresi alıyorum. Pil bir tık düşük ama çok takmıyorum zaten dediğim gibi bir günümü çıkarıyor. Performans iyi...
  6. RTX3070

Hocam çekilişe katıldım böyle dedi foto konuda

"iPhone 14 kazandınız ama önce benimkini ödemeniz lazım" :D Ayrıca link mi attılar o mesajda?
  7. RTX3070

S23 serisi tanıtıldı!

Samsung'da sanırım şu an 3. parti uygulamalar daha 60 FPS kameraya bile erişemiyor.
  8. RTX3070

S23 serisi tanıtıldı!

WhatsApp'da şu eklenen kalite ayarı o muydu mesela?
  9. RTX3070

S23 serisi tanıtıldı!

Benim de hoşuma gidiyor. Eski telefonum S7 Edge'di o yüzden fikrim ne kadar geçerli bilemem :D.
  10. RTX3070

S23 serisi tanıtıldı!

O benim S21 Ultra'mda bile var :D.
  11. RTX3070

S23 serisi tanıtıldı!

Evet gerçekten Samsung'un işi tamamen bataryaya bağlı. Batarya sıkıntısını kendim tecrübe ettim. Bence S23 alınabilir ama ön sipariş biraz kumar. Bataryasına bağlı cihaz. Evet ona ayar geldi sanırım.
  12. RTX3070

S23 serisi tanıtıldı!

S23 alacaklar bence direkt ön siparişten alsın hatta. 512 GB 256 fiyatına alınıyor, yanında da Watch5 Pro var.
  13. RTX3070

S23 serisi tanıtıldı!

Lansmanı izlemediyseniz benim için en önemli kısımları şunlardı: Snapdragon Gen 2 for Galaxy (SoC'de Ray Tracing desteği bile bulunmakta) 8K 30 FPS çekim desteği (eski modeller 24 FPS'te çekiyordu) 200 MP fotoğraf (karanlıkta 12, iyi aydınlatma yokken 50) Super HDR video kaydı (tam olarak hangi...
  14. RTX3070

S22 vs s21 hangisi mantikli

Biraz öyle gerçekten. Telefonu eğer oyun için alıyorsanız bence Samsung'a bakmayın. iPhone'ların oyun performansı çok daha iyi, eğer Android olacaksa başka markalara bakılmalı. Android oyuncu telefonu piyasasından pek haberim yok daha iyi bilene sormalı orayı.
  15. RTX3070

Ben kendim büyük ekran sevdiğimden düz modelleri düşünmedim. A53 çok daha ucuz, ihtiyacı görecekse ona bakılabilir mesela. A serisindeki işlemciler de S'lerden daha az güç tüketir ama o oranda da daha yavaş olurlar.
  16. RTX3070

Hangi telefonu kullanıyorsunuz? 📱

Parlaklık fazla ya :D. Yanlış bilmiyorsam ölçülen değerleri 13 Pro Max'ten fazla mesela. Senin sorunlar herhalde daha çok Android ile alakalıymış.
  17. RTX3070

8 Gen 1 ile Exynos 2100'ün performans farkı günlük kullanım için pek fazla olmasa da 8 Gen 1'in SoC'sindeki grafik birimi çok daha güçlü. İhtiyaç olacaksa bunu da belirteyim. Batarya performansı çok göreceli bir şey bence. Ben S7 Edge'den değiştirdim, günde 2, bazen 3 kez yerine şu an 1 kez...
  18. RTX3070

Hangi telefonu kullanıyorsunuz? 📱

Ekran vs baya hoşuma gitti ama batarya ve iPhone ile grafik performansı farkı fazla. Maks. oynadığım oyun Clash of Clans, gerisi zaten genel kendi işlerim vs olunca eski S7 edge'ime göre fazla bir ilerleme gördüm tabii ki. Ben de 13 Pro Max filan alacaktım sonra iPhone'larda hâlâ type-c...
  19. RTX3070

S21'lerin sanırım batarya ömrü ilginç bir şekilde daha iyiydi testlerini izlemiştim almadan. Bir de duyduğum kadarıyla S21 ve S22'de OIS ile ilgili bir bug yüzünden batarya çok hızlı bitiyor ama resmi bir açıklama yok.
  20. RTX3070

Ben de eski S7 edge'im bozulduğu için fiyat avantajından dolayı S21 Ultra aldım. Şunu söylemeliyim ki iPhone'ların batarya ve performans farkı çok fazla. Üzerine koyabiliyorsanız o, koyamıyorsanız bu cihazların ekran büyük olduğu için diğer Android cihazlardan daha fazla güç tüketeceklerdir...
Top Bottom