şahin doğan
80+ Platinum
MÜQ cihaz. En beğendiğim Samsung cihaz.O benim S21 Ultra'mda bile var .
MÜQ cihaz. En beğendiğim Samsung cihaz.O benim S21 Ultra'mda bile var .
Benim de hoşuma gidiyor. Eski telefonum S7 Edge'di o yüzden fikrim ne kadar geçerli bilemem .MÜQ cihaz. En beğendiğim Samsung cihaz.
Bu s22 de düzeltildi uygulamalar ile anlaşmalısosyal medya tarafı androidte sıkıntılıydı fotoğrafta ne kadar kaliteli olursa olsun sosyal medyada paylaşmaya kalkınca applen gerisinde kalıyordu umarım bu sprun düzelmiştir
S21 serisinden itibaren.Bu s22 de düzeltildi uygulamalar ile anlaşmalı
Onu bilmiyorum. S21 serisinden itibaren İnstada kalite kaybı azaltıldı.WhatsApp'da şu eklenen kalite ayarı o muydu mesela?
Bu s22 de düzeltildi uygulamalar ile anlaşmalı
komple android tarafında ne zaman düzelir?S21 serisinden itibaren.
Bilemiyorum düzelmez bencekomple android tarafında ne zaman düzelir?
Doğrudur s22 tanıtımında görmüştüm benS21 serisinden itibaren.
Yavaş yavaş düzeltiyorlar. Pixel tarafında bayadır iyi. Tahminim 2 yıla falan Apple kıvamına gelir.komple android tarafında ne zaman düzelir?
pixel ise Türkiye'de yok 2 yıl uzun gibi 1 güncelleme getirseler çözerler bence ama ne zaman getirirler böyle güncellemeyi ve neyi bekliyorlarYavaş yavaş düzeltiyorlar. Pixel tarafında bayadır iyi. Tahminim 2 yıla falan Apple kıvamına gelir.
İnsta öyle bir şey yapmaz. Düzeltmesi gereken kişi markalar. Apple 3. Part uygulama tarafında çok fazla yatırım yapıyor. Cihaz sayısı da az olduğu için optimize etmesi kolay oluyor.pixel ise Türkiye'de yok 2 yıl uzun gibi 1 güncelleme getirseler çözerler bence ama ne zaman getirirler böyle güncellemeyi ve neyi bekliyorlar
Samsung'da sanırım şu an 3. parti uygulamalar daha 60 FPS kameraya bile erişemiyor.İnsta öyle bir şey yapmaz. Düzeltmesi gereken kişi markalar. Apple 3. Part uygulama tarafında çok fazla yatırım yapıyor. Cihaz sayısı da az olduğu için optimize etmesi kolay oluyor.
Knk yazılımı iyi güzelde fiyatları güzel değil. Bizim ülkeye saplıyorlar. Teknolojiyi 10 sene geriden takip edip farklı depolama için dünya kadar fark isteyip boş telefon kutusu vermeleri (adamlar o kadar cimri ki ekipmanları bit servet değerinde) bana koyuyor.İnsta öyle bir şey yapmaz. Düzeltmesi gereken kişi markalar. Apple 3. Part uygulama tarafında çok fazla yatırım yapıyor. Cihaz sayısı da az olduğu için optimize etmesi kolay oluyor.