kesin öyledir apple kendi çıkarları için biz yazılımcılara (yazılım mühendisiyim) saplıyorİnsta öyle bir şey yapmaz. Düzeltmesi gereken kişi markalar. Apple 3. Part uygulama tarafında çok fazla yatırım yapıyor. Cihaz sayısı da az olduğu için optimize etmesi kolay oluyor.
Ultra 512. Ram ve kapasite ile f/p en yüksek cihaz. Buyback ile iyi fiyata geliyor ( iphone verirseniz)beyler genel olarak alınır mı? sizce alınırsa hangisi alınır size göre? kampayaları varken almak istiyrum
ve 512 aldığın zaman ücretsiz olarak 1TB gönderiliyorUltra 512. Ram ve kapasite ile f/p en yüksek cihaz. Buyback ile iyi fiyata geliyor ( iphone verirseniz)
Haklısınız. Hatta watch 5 pro da hediye ediliyormuş. Ancak hepimiz biliyoruz ki 3 ay sonra satış fiyatı düşecek ve bu fiyatın ciddi altına cihaz alınabilecek. S22 de sadece 1 tblık model fiyatını korumuştur.ve 512 aldığın zaman ücretsiz olarak 1TB gönderiliyor
Evet hocam ama bence o hediyeyle ve ücretsiz 1tb yükseltmesi mantıklı gibi yeni telefon alacaklaraHaklısınız. Hatta watch 5 pro da hediye ediliyormuş. Ancak hepimiz biliyoruz ki 3 ay sonra satış fiyatı düşecek ve bu fiyatın ciddi altına cihaz alınabilecek. S22 de sadece 1 tblık model fiyatını korumuştur.
o kadr bütçem yok verecek telefonumda yok. Olsada alırmıydım emin değilim şuan 43k oldukça yüksek benim için. Düz s23 aldım. Plusta güzel ama 7k fark çok gibi geldi ektan ve batarya için. saat ve kablosuz şarj hediyeleri cezbetti bi daha bu kadr uyguna hrpsi gelmez diye düşündüm. 26k altona düşersede 23-24 ten aşağı gelmez givi geldi bana özellik açısından. Batarya dıkıntı olmazsa fp gibi geldi banaUltra 512. Ram ve kapasite ile f/p en yüksek cihaz. Buyback ile iyi fiyata geliyor ( iphone verirseniz)
Samsung umarım düz s22deki pil rezaletini bunda yaşatmaz. Sadece 200 mah artmış pil. Yap şunu 4500,5000. Alsın insanlar kullansın işte.o kadr bütçem yok verecek telefonumda yok. Olsada alırmıydım emin değilim şuan 43k oldukça yüksek benim için. Düz s23 aldım. Plusta güzel ama 7k fark çok gibi geldi ektan ve batarya için. saat ve kablosuz şarj hediyeleri cezbetti bi daha bu kadr uyguna hrpsi gelmez diye düşündüm. 26k altona düşersede 23-24 ten aşağı gelmez givi geldi bana özellik açısından. Batarya dıkıntı olmazsa fp gibi geldi bana
14 plus düşnmedim değil ama bu devirde 60hz çok saçma geldi. Bide ios prk sevmiyorum. Sağolun gelirse bi kaç haftaya görücez artıkSamsung umarım düz s22deki pil rezaletini bunda yaşatmaz. Sadece 200 mah artmış pil. Yap şunu 4500,5000. Alsın insanlar kullansın işte.
Güle güle kullanın. Fiyatı en iyi paketi almışsınız. Bunun plusını almaktansa iphone 14 plus zorlanır.
Gen2nin pil performansını övüyorlardı.