Neler Yeni

S23 serisi tanıtıldı!

BabaVoss7

80+ Silver
beyler genel olarak alınır mı? sizce alınırsa hangisi alınır size göre? kampayaları varken almak istiyrum

milenix

80+ Gold
İnsta öyle bir şey yapmaz. Düzeltmesi gereken kişi markalar. Apple 3. Part uygulama tarafında çok fazla yatırım yapıyor. Cihaz sayısı da az olduğu için optimize etmesi kolay oluyor.
kesin öyledir apple kendi çıkarları için biz yazılımcılara (yazılım mühendisiyim) saplıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatım boyunca appleı sevmedim paragöz firmadan başkası değil benim gözümde

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
ve 512 aldığın zaman ücretsiz olarak 1TB gönderiliyor
Haklısınız. Hatta watch 5 pro da hediye ediliyormuş. Ancak hepimiz biliyoruz ki 3 ay sonra satış fiyatı düşecek ve bu fiyatın ciddi altına cihaz alınabilecek. S22 de sadece 1 tblık model fiyatını korumuştur.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Haklısınız. Hatta watch 5 pro da hediye ediliyormuş. Ancak hepimiz biliyoruz ki 3 ay sonra satış fiyatı düşecek ve bu fiyatın ciddi altına cihaz alınabilecek. S22 de sadece 1 tblık model fiyatını korumuştur.
Evet hocam ama bence o hediyeyle ve ücretsiz 1tb yükseltmesi mantıklı gibi yeni telefon alacaklara

BabaVoss7

80+ Silver
Ultra 512. Ram ve kapasite ile f/p en yüksek cihaz. Buyback ile iyi fiyata geliyor ( iphone verirseniz)
o kadr bütçem yok verecek telefonumda yok. Olsada alırmıydım emin değilim şuan 43k oldukça yüksek benim için. Düz s23 aldım. Plusta güzel ama 7k fark çok gibi geldi ektan ve batarya için. saat ve kablosuz şarj hediyeleri cezbetti bi daha bu kadr uyguna hrpsi gelmez diye düşündüm. 26k altona düşersede 23-24 ten aşağı gelmez givi geldi bana özellik açısından. Batarya dıkıntı olmazsa fp gibi geldi bana

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
o kadr bütçem yok verecek telefonumda yok. Olsada alırmıydım emin değilim şuan 43k oldukça yüksek benim için. Düz s23 aldım. Plusta güzel ama 7k fark çok gibi geldi ektan ve batarya için. saat ve kablosuz şarj hediyeleri cezbetti bi daha bu kadr uyguna hrpsi gelmez diye düşündüm. 26k altona düşersede 23-24 ten aşağı gelmez givi geldi bana özellik açısından. Batarya dıkıntı olmazsa fp gibi geldi bana
Samsung umarım düz s22deki pil rezaletini bunda yaşatmaz. Sadece 200 mah artmış pil. Yap şunu 4500,5000. Alsın insanlar kullansın işte.
Güle güle kullanın. Fiyatı en iyi paketi almışsınız. Bunun plusını almaktansa iphone 14 plus zorlanır.
Gen2nin pil performansını övüyorlardı.

BabaVoss7

80+ Silver
Samsung umarım düz s22deki pil rezaletini bunda yaşatmaz. Sadece 200 mah artmış pil. Yap şunu 4500,5000. Alsın insanlar kullansın işte.
Güle güle kullanın. Fiyatı en iyi paketi almışsınız. Bunun plusını almaktansa iphone 14 plus zorlanır.
Gen2nin pil performansını övüyorlardı.
14 plus düşnmedim değil ama bu devirde 60hz çok saçma geldi. Bide ios prk sevmiyorum. Sağolun gelirse bi kaç haftaya görücez artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,400
Üyeler
165,671
Son üye
Rrywen
Top Bottom