Arama sonuçları: *

1. Sahin416

S23U'dan Applea'a Geçilir Mi

Bilmiyorum her ikisi de amiral gemisi cihazlar ama ben biraz daha basitleştim galiba. Güvenlikten daha çok açtığım bir uygulama stabil bir şekilde çalışsın istiyorum 1706538392 Ben de elime iPhone 14 pro'yu alınca bir aparlamıştım gerçekten çok tuhaf gelmişti klavyesi
  2. Sahin416

Arkadaşımda 14 pro var, klavyeye sayı ekleyememe veya basılı tutunca ek simgelerin çıkmaması sinir bozucu 1706538299 Aslında bakarsan telefonda aradığım ilk 4 Kriter içerisinde kamera 2 sıraya falan girer herhalde.
  3. Sahin416

😀🤣😂 1706537987 Telefonumu APK veya Root gibi şeyler kurmayı çoktan bıraktım artık kullandığım uygulamaların üyeliklerini satın alıyorum diyelim YouTube netflix ve buna benzer gibi. Pil konusunda Çok kararsızım bazıları çok iyi gidiyor diyor bazıları hiç gitmiyor diyor, telefonuma farklı temalar...
  4. Sahin416

Nereden geldi bilmiyorum ama genel olarak kendimde şöyle bir soru aradım, ben şu an S23 Ultra kullanıyorum. iPhone 14 Pro Max veya iPhone 15 Pro Max'e geçersem hayatım nasıl etkilenir, telefonu kullanabilir miyim, adapte olabilir miyim ? Bunu merak ediyorum. Sizce mantıklı bir seçim olur mu ...
  5. Sahin416

Sizce hangisi daha başarılı ?

Eğer alırsam serinin en güncel modellerini tercih edeceğim. Senelerce kullanmak istediğim için maddiyata çok takılmıyorum
  6. Sahin416

Önceliklerim kamera, batarya ve stabilite. Alıp senelerce rahat rahat kullanmak istiyorum artık 1672230146 Ê sinirlere hakim olmak şart 😂
  7. Sahin416

Evet bu konuya katılıyorum, 3. Parti yazılımlar ios'da daha stabil. Geliştiriciler daha verimli şeyler sunuyor. 1672229986 Bunun en iyi örneği iphone 6s diyebiliriz. 6 sene güncelleme aldı.
  8. Sahin416

Bende senelerdir android kullanıyorum. Android kullanmaya 2013'de başladım. Hâlâ daha kullanıyorum, şuanki döneme kadar İOS'i hiç tercih etmedim neden bilmiyorum. Ama telefon değiştirmeye yaklaştım diyebiliriz. Dedikleriniz doğru, bende Android cephesinde hâlâ bir takım optimizasyon sorunları...
  9. Sahin416

Peki neden İphone tercih ederdin ?
  10. Sahin416

Yıllardır devam eden ve bir çok kez tartışması geçen bir konuyu tekrar dile getirmek istiyorum. Eğer maddi sıkıntınız olmasaydı hangisini tercih edersiniz ? Android mi ? İOS mu ? Sizin için hangisi daha başarılı ve neden ? Hangisinin ele oturur olması, alışması, kullanması, keyif alması daha...
  11. Sahin416

S20+ Mı ? A73 5G Mi ?

Evet. Whatsapp, instagram, 3 5 fotoğraf, ve gps kullanıyorum onun dışında spotify gibi basit şeyler. Oyun vb yok.
  12. Sahin416

S20+ Mı ? A73 5G Mi ?

Yani gerçekten oyun oynayan birisi değilim performansla neredeyse hiç işim yok, yeni nesil bir mimari ile günlük kullanımımı çıkarsın yeter kafasındayım artık
  13. Sahin416

S20+ Mı ? A73 5G Mi ?

Hiç sorun değil, önerilere açığım 😄
  14. Sahin416

S20+ Mı ? A73 5G Mi ?

İos tercih etmeme sebebim android işletim sisteminin çok daha geniş ve kapsamlı olması. İstediğin videoyu indirip istediğim filmi doya doya izleyebiliyorum. Bu gibi şeylerden ötürü ios tercih etmiyorum. Ayrıca bütçem 12 bin civarları. 13 ise şuan 25 seviyelerinde. 1660709626 Hocam 21Fe'nin de...
  15. Sahin416

S20+ Mı ? A73 5G Mi ?

Arkadaşlar herkese selamlar. Yaklaşık 1-1.5 senedir S20 Plus kullanıyorum ve kullananlar da bilir ki Exynos 990 ısınan ve güç tüketen bir mimariye sahip. Şarjının erken bitmesi veya günü sadece sabah 8 akşam 5 arası kurtarması, 5 saat bile ekran süresi verememesi gibi durumlardan değiştirmekten...
  16. Sahin416

Başka bir ekosisteme geçiş.

Yılbaşında 13 düşünüyorum ama 120 hz cazip geliyo lakin bütçe sıkıntı
  17. Sahin416

Hocam ekosistemden kastım o zaten. Ben Watch 3 ve Airpods 2. nesil kullanıyorum. Kardeşim de MacBook Air kullanıyor. Annem de dizi film izlemek için iPad Air kullanıyor. Kısacası evde kendimi yabancı gibi hissediyorum. S20+'da hali hazırda beni memnun ediyor ama emin değilim ve kararsızım. Ek...
  18. Sahin416

Oyun delisi olan ben son dönemde çıkan oyunları görünce soğudum. Zaten forza 5 gibi oyunları görünce mobili bıraktım
  19. Sahin416

Hocam şuan s20 Plus kullandığım için yüksek bir android almama gerek yok. Daha s22 bile çıkmamışken s20+ uzun yıllar daha götürür. Ama kafamda sorular var. Sizce iphone 14ü mü bekleyeyim, yoksa 13ü 2 veya 3 ay sonra mı alayım ?
  20. Sahin416

Öncelikle herkese selamun aleyküm iyi forumlar. Sizce Android platformundan İOS platformuna geçmek mantıklı mı ? S20+ Kullanıyorum 128Gb. Ve İphone 13'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı ? Yıllardır Android kullanmış, root olsun apk olsun bir çok özgürlüğe alışmış biri iphone'da yapabilir...
Top Bottom