Sahin416
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 349
- İsim
- Şahin Dağlı
Arkadaşlar herkese selamlar. Yaklaşık 1-1.5 senedir S20 Plus kullanıyorum ve kullananlar da bilir ki Exynos 990 ısınan ve güç tüketen bir mimariye sahip. Şarjının erken bitmesi veya günü sadece sabah 8 akşam 5 arası kurtarması, 5 saat bile ekran süresi verememesi gibi durumlardan değiştirmekten istiyorum. Alternatif olarak baktığımda Samsung A73 5G modelini görüyorum. 2 Güne kadar pil ömrü vaat ediyor diyorlar.
Aradığım birkaç özellik var.
Oyun oynamıyorum, müzik, video, sosyal medya sık kullanıyorum. Özellikle kuryelikde de bulunduğum için GPS servisim de hep açık. Yağmur su veya toz geçirmemesi gerekiyor. Pil ömrü de en az günü çıkarmalı.
Bu özellikleri sağlayabilen A73 var bulduğum kadarıyla. Ek olarak da güncel kalabilecek bir model. Asıl sorum şu: Attan inip eşşeğe binmek mi olur bu yaptığım ?
Aradığım birkaç özellik var.
Oyun oynamıyorum, müzik, video, sosyal medya sık kullanıyorum. Özellikle kuryelikde de bulunduğum için GPS servisim de hep açık. Yağmur su veya toz geçirmemesi gerekiyor. Pil ömrü de en az günü çıkarmalı.
Bu özellikleri sağlayabilen A73 var bulduğum kadarıyla. Ek olarak da güncel kalabilecek bir model. Asıl sorum şu: Attan inip eşşeğe binmek mi olur bu yaptığım ?