Arama sonuçları: *

1. Turkmangg123

Xiaomi 14T Pro mu iphone 13 mü

Bi yazayım kanka eyvallah
  2. Turkmangg123

Kanka imei sizin sağlamanız lazım diyor nasıl yapıcaz onu
  3. Turkmangg123

https://teknomuaz.com/products/xiaomi-mi-15-12-12-256-gb?variant=42758976897093 Kanka şimdi burdan çift hat kayıtlı olandan alırsam eğer direk telefonun kendisi mi geliyor? Birde site güvenilir mi
  4. Turkmangg123

Kanka resmi 9t vardı bende bir tane, imei için yazılım mı ne atmışlardı galiba telefonu güncellemeye çalışınca çöküp bozuluyordu
  5. Turkmangg123

Kanka yurtdışı kullanmam, çünkü biz kere kullandım ve cidden pişmanlıktı. İmei felan atılabiliyorsa yine bi gözde geçirebilirim aslında. Nede olsa şuan dünyanın en iyi telefonlarından
  6. Turkmangg123

Kanka Allah'tan yazını okudum, hepsini silmişsin 🤣🤣 1749979006 🤣
  7. Turkmangg123

Benim için tek ônemli olan śey kamera. Oyun sadece clash royale ve clash of clans oynuyorum ve ekranın 60 hz olması önemli değil benim için. Sadece kamera ve 1 gün çıkaran batarya. Hangisi sizce Başka öneri varsa duymak isterim
  8. Turkmangg123

Yurtdışı telefon alırsam ne kadar süre kullanabilirim?

Kanka bide tek sim yuvasına takınca iki sim yuvasının süresi aynı anda mı başlıyor yoksa öbür sim yuvası, ona ne zaman sim takarsak mı başlıyor
  9. Turkmangg123

Yurtdışı telefon alırsam ne kadar süre kullanabilirim?

Herkesin dediğine göre bir telefonu 8 ay kullanabiliyoruz ve yılbaşı gelince bu süre sıfırlanıyor ve bir 8 ay daha kullanabiliyoruz. Ama chat gpt aksini söylüyor. Acaba yurtdışı telefon kullanmış birisi bu konuda yardımcı olabilir mi?
  10. Turkmangg123

Kamerası güzel telefon önerir misiniz?

Reisler yazmayı unutmuşum. Yd istemiyorum
  11. Turkmangg123

Kamerası güzel telefon önerir misiniz?

Sadece kamerasının iyi olmasını istiyorum. Oyun sadece clash royale oynadığım için oyun performansı umrumda değil. Bataryasıda aşırı düşük olmamak kaydıyla herhangi bir şekilde olabilir. Tercihen iphone veya samsung ama başka markalar da olabilir. Bütce birkaç bin artabilir. Yurtdışı kesinlikle...
  12. Turkmangg123

Gaziantepteki ucuz yurtdışı iphonelar güvenilir mi?

Kanka antep'ten alabilirsin. Çünkü çarşıda neredeyse yüzlerce telefoncu var ve neredeyse her telefon yurtdışı. Onun için ucuzdur
  13. Turkmangg123

YURT DIŞI TELEFON ALINIR MI ?

Alma kanka fazla para ver paşalar gibi rahat kullan. Redmi aldım bir tane 3 yıldır kullanıyorum ama illallah ettim. IMEI attırdım telefona güncelleme yapamıyorum. Yapınca teelfon çöküyor tekrar tamire gönderiyorum. Artık aşırı yavaşladı telefon. Redmi 9t. O fiyatlarda bütçen varsa zaten gayet...
  14. Turkmangg123

30k Bütçeye Hangi Telefonlar Alınabilir?

Aklımda Samsung s24 FE var nasıldır sizce. Oyun fazla oynamam sadece clash of clans cr felan yılda bir pubg oynarım o da en yüksek ayarda olmasada olur. Ekranı büyük olursa iyi olur. Hafıza 128 GB yeterli ve kesinlikle NFC özelliği olması lazım. Şimdiden teşekkürler Not: KESİNLİKLE YURT DIŞI...
  15. Turkmangg123

İphone 17 yi mi beklesem sizce

He valla ya 1726416734 Ayfon alma git tatil yap
  16. Turkmangg123

İphone 17 yi mi beklesem sizce

iPhone kullanma boşver. Binlerce lira farkla hiçbir özellik kazanmıyon. Parmağını açma kamera tuşuna sürterek kamera zoom yapmak o kadarda önemli bişey değil
  17. Turkmangg123

Yurt dışı 14 pro mu Türkiye iphone 13 mü

IMEI sorunu olur. Bir süre kullanırsın sonra telefon aramalara kapanır. Düzeltmek için yazılım attırırsın o da çok kötü bişey 1719752897 Ben kaçak Xiaomi kullanıyorum ve bıktım artık sorunlarından. Bı ara YouTube a giremiyordum gmail hesaplarına senkronizasyonu yapamıyordu kullanamıyordum hesapları
  18. Turkmangg123

Yurt dışı 14 pro mu Türkiye iphone 13 mü

Yurt dışı alma asla. Çek tr iphone
  19. Turkmangg123

Öğrenci indirimi için telefon önerileri

https://www.trendyol.com/tecno-camon/tecno-camon20-pro-8-256-uyumlu-predawn-black-p-758782071?boutiqueId=61&merchantId=570209&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.50.9...
Geri