Xiaomi 14T Pro mu iphone 13 mü

Bizim buralarda mi 15 ultra 40000 TL IMEI kaydı ile beraber ama o kayıt gunceleme aliyormu onu bilmiyorum 14 t proda 20 bin TL çik ben almam ama poco F7 ultraya direnç degistiriyorlar miş gunceleme alabiliyormuş telefona o kadar para vermek anlamsız

Xiaomilere server acılmıstı heralde direkt 14T Pro server kayıtlı aldın geçtin ya

Benim için tek ônemli olan śey kamera. Oyun sadece clash royale ve clash of clans oynuyorum ve ekranın 60 hz olması önemli değil benim için. Sadece kamera ve 1 gün çıkaran batarya. Hangisi sizce

Başka öneri varsa duymak isterim
14t pro hiç düşünme Apple sadece marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat yurtdışı alacaksan direnç attirman getek

Kanka şimdi burdan çift hat kayıtlı olandan alırsam eğer direk telefonun kendisi mi geliyor? Birde site güvenilir mi
Ben aldım bir kere kanka sorunsuz valla.

14t pro hiç düşünme Apple sadece marka

Fakat yurtdışı alacaksan direnç attirman getek
Altta kayıtsız, tek hat kayıtlı, çift hat kayıtlı seçenekleri var çift hatı seç daha iyi olur

Kanka şimdi burdan çift hat kayıtlı olandan alırsam eğer direk telefonun kendisi mi geliyor? Birde site güvenilir mi
Sıfır kutu geliyor. Şarj aleti normalde verilmiyor yanında orj yolluyor bu

Ben aldım bir kere kanka sorunsuz valla.

Altta kayıtsız, tek hat kayıtlı, çift hat kayıtlı seçenekleri var çift hatı seç daha iyi olur

Sıfır kutu geliyor. Şarj aleti normalde verilmiyor yanında orj yolluyor bu
Kanka imei sizin sağlamanız lazım diyor nasıl yapıcaz onu

Bi yazayım kanka eyvallah
Hocam buldum bu arada. Satıcıya ulaşıp kullandığımız TR cihazının imei numarasını satıcıya yazıp atacağız. Eğer atmazsak saıcı kendi imeisini veriyor. Kendi imeini verirsen daha iyi olur telefonunun. Kendi imeisi derken başka bir telefonun

Geri