- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyw hocam valla 15 mı 16mı dusundurdu ama satarken bıraz sıkıntı yapay zeka ve makro modu mu ne yokmus sanırım bunlara deger mı 10k fıyata bılemedım aslında bence 15 daha şık gozukuyor ve kamera butonu bence fazla gereksız sızce 3nm ıslemcı falan farkeder mı ? fazla dedıgım gıbı oyle oyun cok oynamıyorum gundelık kullanım dıyebılırımbaz modelse 15 işini görür cok oyunda oynamıyorsan bi 4 5 yıl rahat ötürür android gibi dert tasa yavaşlama uğraşma derdinde yok aylık i cloud ödersin BÜTÜN UYGULAMALAR ( başka işletim sisteminde yok ) yedeklenir fotolarına kadar dynamic ada var sürekli kablosuz kullanman zaten pili dert etme aldığımdan beri spigen hızlı sarj kullanırım hala 85 de birden düşüp sabitleniyo korkma yani. alışınca android geçmek istemen zaten. android gibi bir şeyleri kağıt üzeri yükseltip DAHA İYİ havası yok a16 da baya baya hızlı, bende o işlemciyi kullanıyorum 2 yıldır 1 gram yavaşlama yok sadece ios26 da face id öncekine göre 1sny kadar geç açılıyor ama çözerler yakındaç unutma apple her zaman en iyisini cıkarmaz ama onu en iyi haline getirir.