2025 de sıfır İphone 15 128gb alınır mı

baz modelse 15 işini görür cok oyunda oynamıyorsan bi 4 5 yıl rahat ötürür android gibi dert tasa yavaşlama uğraşma derdinde yok aylık i cloud ödersin BÜTÜN UYGULAMALAR ( başka işletim sisteminde yok ) yedeklenir fotolarına kadar dynamic ada var sürekli kablosuz kullanman zaten pili dert etme aldığımdan beri spigen hızlı sarj kullanırım hala 85 de birden düşüp sabitleniyo korkma yani. alışınca android geçmek istemen zaten. android gibi bir şeyleri kağıt üzeri yükseltip DAHA İYİ havası yok a16 da baya baya hızlı, bende o işlemciyi kullanıyorum 2 yıldır 1 gram yavaşlama yok sadece ios26 da face id öncekine göre 1sny kadar geç açılıyor ama çözerler yakındaç unutma apple her zaman en iyisini cıkarmaz ama onu en iyi haline getirir.
eyw hocam valla 15 mı 16mı dusundurdu ama satarken bıraz sıkıntı yapay zeka ve makro modu mu ne yokmus sanırım bunlara deger mı 10k fıyata bılemedım aslında bence 15 daha şık gozukuyor ve kamera butonu bence fazla gereksız sızce 3nm ıslemcı falan farkeder mı ? fazla dedıgım gıbı oyle oyun cok oynamıyorum gundelık kullanım dıyebılırım :D

alakasız yorum. bir ürün veya çıkarılan şey şimdi değil seneler sonra anlaşılır bu tartışmalar 7 sene öncede aynıydı samsung kendini geliştirdi denip durdu sonuç belli. s10 ve note 10 serisi dün gibi aklımda samsung neden note serisinden s serisine ağırlık verdiği de ortada çünkü fiyatı note serisine göre baya uygundu ve satışlar cok iken kağıt üzerinde geliştirmeler yaptık apple a rakip cıkardık geötik demek için note serisini unutturu o zamanlar note serisi s serisini katlardı. pazarlamadan ibaret olduğunu anlayın artık şu abartı kağıt üzeri özelliklerin
samsungun yeni icat ettiği kendi kendini onaran kamerasına ne diyeceksin çok merak ediyorum o da mı çöp özellik

iphone 15 yerine s25+ alsa da 7 sene götürür ios gibi 60 hzde süründürmez hem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse sizi de kaybettik gibi duruyor 15 yerine 15 pro falan alın bari gerçi o da fiyatına değmiyordu doğru
hocam 15 pro dedıgınız cıhaz ıphone 17 parası :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben s23 kullanıyorum tam 2 sene doldu 30x kamerayla net anlaşılır fotoğraf çekebiliyorum mesela normal kamerası da gayet iyi ayarlarını yapınca ama biraz fazla özellik kullandığım için s26 ultraya yükselteceğim anneme telefon lazım olmasa ve ultraya geçmek istemesem bırakmazdım bile
hocam o sızın bakıs acınız begenmıyorum sahsen anroıd ısletım sıstemını bana gore degıl yanı tartısılacak bır konu yok acıkcası

eyw hocam valla 15 mı 16mı dusundurdu ama satarken bıraz sıkıntı yapay zeka ve makro modu mu ne yokmus sanırım bunlara deger mı 10k fıyata bılemedım aslında bence 15 daha şık gozukuyor ve kamera butonu bence fazla gereksız sızce 3nm ıslemcı falan farkeder mı ? fazla dedıgım gıbı oyle oyun cok oynamıyorum gundelık kullanım dıyebılırım :D
al pişman olman 15 tek pişmanlığın 60hz olacak kullandıkca apple cazibesi gider ama iyi ki vermişim dersin gözüne gelmez para bende aldığımda cok para derdim bi süre sonra o kılıf camdan sıkıldım 2yıldır kılıfsız koruma camsız kullanıyorum cok dert etme al geç ilerde kararından dönersen zaten para ediyor android gibi kullan at yada 3 de 1 i fiyatına satmazsın

al pişman olman 15 tek pişmanlığın 60hz olacak kullandıkca apple cazibesi gider ama iyi ki vermişim dersin gözüne gelmez para bende aldığımda cok para derdim bi süre sonra o kılıf camdan sıkıldım 2yıldır kılıfsız koruma camsız kullanıyorum cok dert etme al geç ilerde kararından dönersen zaten para ediyor android gibi kullan at yada 3 de 1 i fiyatına satmazsın
:D yanı bu 16v15 kazananı 15 mi oluyor sızce yapay zeka desteklememesı adına pıyasa degerı duser mı ornek bundan 3 5 yıl sonra satınca da gene ıyı bır telefon olur dıye umarak ve 3 4 sene kullanıp satma fıkrıyle alacagım bır telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri