Arama sonuçları: *

1. E

Samsung Galaxy S23 almalı mıyım?

Alınır knk iphone 11-12 eskide kaldı artık alınması saçma olur
  2. E

Uzaktan Yurtdışı S24 ultra nasıl getirebilirim? (Maalesef ilimde satan yok)

Mardin'de satıcılar var havale sonrası kargoya veriyolar ben onlardan alıyorum sende bilindik birilerinden alırsan sıkıntı yaşamazsın
  3. E

Android YD SERVER KAYIT ZARARI VAR MI?

35 İle başlayan imei verirsen güncelleme sorunsuz olur, server kayıtta sadece güvenli klasör ve samsung pass (google şifre kaydedici muadili) kullanamıyorsun onun dışında eksik olmuyor...
  4. E

Öneri Hangi Telefonu Almalıyım

YD, server kayıtlı
  5. E

Az önce baktım kayıtlı 835 dolar civarı
  6. E

Aralarından en mantıklısı bence S23 ultra, büyüklüğü seni çok sorun etmeyecekse yd al geç 28-29k'ya server kayıtlı satanlar var ben ocak ayından beri kullanıyorum memunum verdiğim paraya göre
  7. E

İphone 11 yurtdışı alınır mı?

Sıfır 11 bulamazsın, iphone 11 eskide kald alınmaz ayrıca server kayıt sadece samsung telefonlarda var...
  8. E

Yardım Samsung s22 ultra mı s23 plus mı

S23u ya da s23+ al hocam
  9. E

Oneplus 8 Pro Vs Mi 10T Pro?

İkiside eskide kaldı fakat tercih edecek olsam oneplus 8 pro alırdım
  10. E

Yurt dışı telefon alırken nelere dikkat edilmeli?

Referansı bol olan satıcılardan al sahibinden bilinmedik satıcıdan alırsan ürünün değişim ürünü çıkma olasılığı var
  11. E

Meizu 20 Hk. Ne Düşünüyorsunuz?

Yurtdışı cihazları 6+6 ay kullanabilme gurbetçiler yani çifte vatandaşlar için geçerli bizim gibi trde yaşayanlar için geçerli değil 1712764413 Cihaz fiyatına göre güzel Flyme yazılımıda snapdragon 8 gen 2 ile gayet akıcı ve kullanışlı olur fakat meizu tam bir güncelleme özürlüsü firma adamlar...
  12. E

Sizce Apple a geçmelimiyim ?

12 pm eskide kaldı ayrıca 120hz ve 60 hz bariz fark olacak sadece kamera için geçmezdim
  13. E

Yenilenmiş Z Fold 2 Buldum alınır mı

Hem yenilenmiş hemde katlanabilir eski cihaz o yüzden almazdım sorun çıkarma ihtimali yüksek
  14. E

Bu ikisinden hangisi daha iyidir

Realme GT2'de snapdragon 888 var sıcaklık ve verimlilik konusunda berbat bir işlemci x6 proyu Hyper os'un eski miuı'ye göre iyi ve daha güncel olduğu için tercih ederdim
  15. E

Sadece kamera için telefon değiştirilir mi? Alternatif bir şey kullanılabilir mi

Cihazınız ne? Cihazınıza uygun gcam(google camera) yükleyip ayar dosyası kurunca stock kameraya göre çok daha iyi çekiyor. Oneplus 9 - K60 ve şuan S23u kullanıyorum hepsinde gcam kullanıyordum stock kameraya bi video çekmek için giriyorum
  16. E

S24 vs Plus Ultra Kamera

S23U kayıt parası 70-80 dolar bu işleri yapan birisi S24'ün kayıt parası o seviyelere asla düşmeyecek demişti ayrıca dolar artışta karar sizin hocam
  17. E

S24 vs Plus Ultra Kamera

Çevrenizde ki telefonculardan facebook'da telefon satan gruplardan vb
  18. E

S24 vs Plus Ultra Kamera

Dediğiniz AI özellikleri zaten S23 serisine de gelecek hatta gelmesine 1-2 hafta falan kaldı
  19. E

S24 vs Plus Ultra Kamera

Yani farklar var sırf kamera için değer mi bilemedim ayrıca yurtdışı 24 ultra 1050 dolar kayıt parası 250 dolar onu alacağına 850-860 dolara kayıtlı 23 ultra alman daha mantıklı olur arada devasa fark yok
  20. E

Öneri Xiaomi 14 vs Samsung Galaxy S23 Ultra

14 serisine kayıt yok 23 ultra alarak iyi yapmışsınız
Top Bottom