Neler Yeni

Yenilenmiş Z Fold 2 Buldum alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kademyenen
Bütçe
18500
Arkadaşlar yeni telefon arıyorum Pubg de 90 fps verdiği için Poco x6 Pro alacaktım fakat Trendyolda gördüğüm Samsung Z Fold 2 Dikkatimi çekti fiyatı baya makul bi fiyat Hala güncelleme alıyor mu Pubg de kaç fps verir bilen varmı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar yeni telefon arıyorum PUBG de 90 fps verdiği için Poco x6 Pro alacaktım fakat Trendyolda gördüğüm Samsung Z Fold 2 Dikkatimi çekti fiyatı baya makul bi fiyat Hala güncelleme alıyor mu PUBG de kaç fps verir bilen varmı :)
1711738690735.png
telefon bu-

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,620
İsim
Emre siyah
z fold 2 60 fps olması lazım yenilenmiş telefon alınmaz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ismet karagücük
usta vallaha normal telefon alınca ekranı ölü pixeli yanma falan bakılıyor bu b kalite falan diyor a b yi neye göre sıralıyorlar belli değil garanti neye göre garanti kim veriyor ne kadar ilgileniyor + olarak katlnan telefon hani ömrü ne kadar gitmiş hangi şartlarda kullanılmış kozmetik olarak mı yenilenmiş bilinmez

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Hem yenilenmiş hemde katlanabilir eski cihaz o yüzden almazdım sorun çıkarma ihtimali yüksek

şahin doğan

80+ Platinum
Alınmaz.

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar yeni telefon arıyorum PUBG de 90 fps verdiği için Poco x6 Pro alacaktım fakat Trendyolda gördüğüm Samsung Z Fold 2 Dikkatimi çekti fiyatı baya makul bi fiyat Hala güncelleme alıyor mu PUBG de kaç fps verir bilen varmı :)

Alıntıyı görüntületelefon bu-
x6 pro alın daha iyi olur yeni nesil

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kademyenen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bildiğiniz katlanabilir telefon varmı çünkü oyun oynuyorum genellikle günlük işlerimide çıkarsın yeter

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn

Alıntıyı görüntületelefon bu-
X6 Pro Dururken Bu Telefon Alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,794
Üyeler
168,849
Son üye
yılmazzcc