Arama sonuçları: *

1. mando9098

EasyCep outlet iphone alınır mı?

Şuanda çarşıdayım ve telefoncuları gezdim. 12 mini telefonların hepsi yenilenmiş ürün olduguna eminim. Adamlar ekran ve batarya değişti dediler orjinaliyle ve fiyat olarak 18 diyorlar. İnanmıyorum orjinaliyle değiştiğine. Muhtemelen yenilenmiş aldı birisi ve telefoncuya belkide orijinal diye...
  2. mando9098

Riskli çünkü. Denildiği gibi 3-4 önceki cihaz ve onlarında içi değişip değişmediği belli değil. En azından bildiğim bir yerden alayım. Teknosadan alıp begenmezsem iade ederim.
  3. mando9098

Yenilenmiş İphone 12 mini alınır mı ?

hocam hayırlı olsun. bende sizin kafadayım işlerimi bilgisayarımdan yaparım. kücük telefon seviyorum 12 mini almayı planlıyorum. hangi site üzerinden aldınız ve hala memnun musunuz acaba?
  4. mando9098

İphone 12 mini almayı planlıyorum. yenilenmiş alacaktım easycep'te outlet olanı varmış. bildiğim kadarıyla outlet ürünler reyon ürünleri oluyordu doğrumu?. fiyatı 21.599₺. alınır mı?? modeli sormuyorum arkadaşlar outlet iphone alınır mı? olarak soruyorum...
  5. mando9098

5-8K arası telefon tavsiyesi

f/p olarak anneme alacağım telefonda oyun oynamıyor en fazla kelime bilmece vs. görüntülü arama vs kullanıyor ve sürekli şarja takıyor uyarmamıza ragmen.
Top Bottom