Arama sonuçları: *

1. O

Poco x6 pro vs samsung a55 vs honor 200

f6 yı almam biraz zor ya bütçemi aşıyor, ancak indirime girerse 8/256 lık versiyonunu alabilirim
  2. O

Poco x6 pro vs samsung a55 vs honor 200

bütçem aşağı yukarı 20k, sizce 12/512 poco x6 pro mu yoksa samsung a55 mi almalıyım. ya da honor 200 ün indirime girmesini mi beklemeliyim? kameraları arasındaki fark nasıldır poconun kamerası selfie ya da yakın mesafede çekim gibi günlük fotoğraf çekimlerinde sorun çıkartır mı
  3. O

Öneri 15 - 17K Telefon önerisi

hocam bu bütçede x6 prodan daha fpsi olduğunu düşünmüyorum ya, aynı fiyat bandında a55 falan var ama x6 prodaki işlemci a55i 5 e katlar 10 a böler, kamerası a55 kadar iyi değil ama idare eder
  4. O

10-15k arası telefon önerileri

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-redmi-note-13-pro-fiyati,252110247.html
  5. O

Honor 200 vs Honor 200 pro aradaki fiyat farkına değermi?

hocam kamera ve işlemci dışındakiler pekte önemli değil burda sizin bir karar vermeniz lazım, 200 sizi tatmin ediyorsa 200 proya fazladan para vermek çok saçma
  6. O

Siz olsanız Hangi Telefonu alırsınız?

hocam marka takıntınız yoksa honor 200, kameraya önem vermiyorsanız da x6 pro öneririm saydığınız telefonlar arasında ise s23 fe en iyi seçenek
  7. O

10k arası tablet önerisi

huaweinin modellerine de bakabilirsiniz orda da güzel tabletler var, bakmak istemezseniz s9 fe alabilirsiniz bu da iyi bir tablettir
  8. O

25k bütçe telefon önerisi

kamera önemli değilse alabileceğiniz en fp telefon 12gb poco x6 pro
  9. O

S23 Kullanıyorum 15 pro ya geçilir mi

hiç gerek yok s23 gayet iyi bir telefon boş yere para vermeyin
  10. O

S21 FE 2. Nesil Trendyol satıcısı Sp 888 Ve Exynos 2100 işlemci karmaşıklığı

yine bir trendyol klasiği😁 geçenlerde de acer predator laptopa i9 13700hx işlemcili yazmışlar halbuki öyle bir işlemci yok
  11. O

Iphone 11 Pro Max vs Iphone 12

12 daha iyi olur
  12. O

Öneri Redmi Note 13 pro+ 5G'mi yoksa Poco x6 pro'mu ?

h hayırlı olsun
  13. O

Öneri Redmi Note 13 pro+ 5G'mi yoksa Poco x6 pro'mu ?

redmi note serisi telefonlar uzun süre kullandıktan sonra çok yavaşlıyor diye biliyorum
  14. O

25k telefon önerileri her telefon olur yurtdışı yurt içi

hocam küçük telefon isterseniz s23 bakabilirsiniz büyük telefon isterseniz realme gt2 pro öneririm ekranı muazzam
  15. O

Oyuncu telefon önerisi

x6 pro 12gb tabii ki de
  16. O

20.000 tL ye Hangi Telefon Alınır?

hocam bu aralar gt 2 pro çok önerilmeye başladı telefonun 2k ekranı var ve çok güzel bir kamerası var, pil ömrü ise günü kurtaracak seviyede. bi değerlendirin derim
  17. O

Max 15k telefon önerisi

x6 pro sağlam cihaz hocam 12gb halini alacaksınız değil mi? yurt içi isterseniz honor 90 var yurt dışına alternatif isterseniz s23 fe ile gt 2 pro var
  18. O

Samsung, İphone'u Performans Konusunda Geçmeye Mi̇ Basladi̇?

samsungun üst seviye telefonlarındaki ekran ve kamera hiçbir telefonda yok, işlemci performansı da her türlü iş için fazlasıyla yeterli fakat iphonelerinde pro/pro max serilerinin ekranı kaymak gibi kayıyor. ben yine de samsung tercih ederdim
Top Bottom