hocam pocolarda anakart sıkıntısı diyorlar ondan biraz tereddüt ettim s23 fe çok güzel telefon ama bütçemi aşıyor.18 k civarı bildiğin daha iyi bişeyler varsa söyler misinS22 sadece kamera. Kronik sorunlu bir çip. Batarya dayanmaz o cihaza. Isınma sorunlarını v.b geçiyorum
Alınacaksa s23 fe veya zorlayıp s23 almak daha mantıklı
ama konunuz üzerindeki soru için x6 diyeceğim. Kamerası iyi değil ama ekran işlemci ve hızlı sarj gibi etkenler direkt. Öne geçiriyor
Ney önemli sizin için tam olarak kamera batarya petformans v.b S22de anakart sorunlu. Samsung formunu süpürmüş biri olarak söylüyorum. En cok sikayet s22den açılıyordu.hocam pocolarda anakart sıkıntısı diyorlar ondan biraz tereddüt ettim s23 fe çok güzel telefon ama bütçemi aşıyor.18 k civarı bildiğin daha iyi bişeyler varsa söyler misin
x6 pro eğer bütçe 24k ya zorlanırsa samsung öğrenci indirimi ile s24fe 128 gb alabiliyorsun dengi s2318k bütçeye hangisi gider sizce
X6 iş görür bu fiyata aralığında en iyisi. Honor 90 demek isterdim ama oyun oynayacakmıssınızGenel kullanım arada bir oyun oynuyorum fotoğraf kısmı çok önemli değil benim açımdan.