Neler Yeni

s22 vs poco x6 12 gb ram hangisi daha iyi sizce

Rıza T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Tulum
18k bütçeye hangisi gider sizce

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
poco x6 alın

zyraxone

80+
S22 sadece kamera. Kronik sorunlu bir çip. Batarya dayanmaz o cihaza. Isınma sorunlarını v.b geçiyorum
Alınacaksa s23 fe veya zorlayıp s23 almak daha mantıklı

ama konunuz üzerindeki soru için x6 diyeceğim. Kamerası iyi değil ama ekran işlemci ve hızlı sarj gibi etkenler direkt. Öne geçiriyor

Rıza T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Tulum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S22 sadece kamera. Kronik sorunlu bir çip. Batarya dayanmaz o cihaza. Isınma sorunlarını v.b geçiyorum
Alınacaksa s23 fe veya zorlayıp s23 almak daha mantıklı

ama konunuz üzerindeki soru için x6 diyeceğim. Kamerası iyi değil ama ekran işlemci ve hızlı sarj gibi etkenler direkt. Öne geçiriyor
hocam pocolarda anakart sıkıntısı diyorlar ondan biraz tereddüt ettim s23 fe çok güzel telefon ama bütçemi aşıyor.18 k civarı bildiğin daha iyi bişeyler varsa söyler misin

zyraxone

80+
hocam pocolarda anakart sıkıntısı diyorlar ondan biraz tereddüt ettim s23 fe çok güzel telefon ama bütçemi aşıyor.18 k civarı bildiğin daha iyi bişeyler varsa söyler misin
Ney önemli sizin için tam olarak kamera batarya petformans v.b S22de anakart sorunlu. Samsung formunu süpürmüş biri olarak söylüyorum. En cok sikayet s22den açılıyordu.

Rıza T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Tulum
Genel kullanım arada bir oyun oynuyorum fotoğraf kısmı çok önemli değil benim açımdan.

Rıza T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rıza Tulum
Öğrenci indirimini nasıl alacağım

Top Bottom