Arama sonuçları: *

1. AkifM2009

Telefona fazla oyun yüklemek batarya süresini azaltırmı?

bildirimler kapali hepsinde
  2. AkifM2009

Telefona fazla oyun yüklemek batarya süresini azaltırmı?

A55 kullanıyorum neden oyun yüklediğimi sormayın. Telefona bazı oyunlar indirdim ama batarya sanki zayıfladı gibi hissetdim. Sizce indirdigim oyunlar bataryaya etki ederimi?
  3. AkifM2009

Yardım Ekranı giden telefonda ki bilgileri nasıl alırım

ben denemedim yani benimde pek bilgim yok maalesef ama denemekten zarar gelmez
  4. AkifM2009

Yardım Ekranı giden telefonda ki bilgileri nasıl alırım

hdmi ile ekrana baglayabilirsin donusturucu alip boyle bi usb hub al hdmi ve mouse tak
  5. AkifM2009

S24 ön kamerada takılma oluyor

gcam indir bak ondada takiliyormu
  6. AkifM2009

A55 yavaş çalışıyor gibi

2 Hafta önce A55 almıştım gayette güzel çalışıyor herşeyinden memnunum fakat bu gün niyeyse bi yavaş çalışıyor. Kapattım açtım düzeldi ama ara sıra yavaşlıyor. Samsungu yazılımıyla alakı mı nedir? Yaşayan varmı? Nasıl çözebilirim
  7. AkifM2009

Yeni aldığım redmi note 13 pro plus 5g pilin hızlı bitmesi

Güncellemeyi yap çalışmazsa custom rom veya Eu hyperos rom indir belki düzelir
  8. AkifM2009

Brawl Stars internet sorunu

Denedim yine aynı 1729701246 tamam deneyip cevap yazarım
  9. AkifM2009

Brawl Stars internet sorunu

Mobil veride Brawl stars oynarken oyun 1 saniye donup 1 saniye ilerliyor ne yaparsam yapayim duzelmiyor. Cozumunu bilen varmi?
  10. AkifM2009

Yardım Samsung Galaxy A35 Çok Isınıyor Mu?

A55 kullaniyorum. Telefon genelde ılık çalışıyor. Ağır oyun oynamasan ısınmıyor. Gayette iyi çalışıyor.
  11. AkifM2009

İphone 15 Pro almak istiyorum sizce doğru bir seçim mi ?

Iphone 15 Pro batarya olarak ortalama bir cihaz. Samsung agziyla kus tutsun yine iphone alacak insanlari anlamiyorum. Ayni fiyata cok cok daha iyi bataryali S24 Ultra varken 15Pro niye?
  12. AkifM2009

Global Redmi Note 13 Pro 5G Alınır mı ?

8K ya harika cihaz ama 1 yil gidebilecekmi? bence risk almak yerine temiz sifir cihaz alin. Evet daha dusuk performans alacaksiniz ama risksiz olucak risk almanizi pek tavsiye etmem sorun cikarsa basiniz agrir
  13. AkifM2009

Yardım Xiaomi Sürüm Düşürme

Xiaominin resmi sitesinden Mi Flash Unlock tool indirip telefonda gerekl ayarlari yaptiktan sonra telefonu pc ye baglayip bootloader kilidini acin sonra da bilgisayara miui14 un telefonunuza uygun rom-unu indirin telefonunuza twrp kurup ordan romu kurun internette detayli videolarini bulabilirsiniz
Top Bottom