Neler Yeni

İphone 15 Pro almak istiyorum sizce doğru bir seçim mi ?

Logithx

80+ Bronze
alamayanların mı? zekeriyaköyde senin mi villan var? 21 model e300 e sen mi biniyorsun? veya 20 model corollaya geçin kardeşim bu işleri istesem şuan 5-6 tane 16 pro max alıcak nakitim var telefonla hava atmayı veya yatırım olarak görmeyi bıraktığınız zaman veya telefonun yüzde 70 inin vergi olduğunu öğrendiğiniz zaman beni anlayacaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ultralar gereksiz büyük cebinde kalas gibi
Burda senin malını mülkünü sormadık nerde yaşadığını neye bindiği söylebilmek için yorumları geziyorsan yapma burda konu telefon senin villan mercedesin' değil..

Reindi

80+ Silver
bak üst modele geçmek için alt modelini satıyorsun samsunglarda falan yapamazsın bunu değerini korumuyor araba değiştiriyorsunuz sanki alırsın bir telefon sıfırdan yeni çıkmış güncelleme almayı bırakana kadar kullanırsın
15 pro max amazonda 84k 2.4k dolar yapıyor yurtdışında kaç para abicim bu telefon ya 3-4 katı vergi alıyorlar hala bunu övüyorsunuz alırım s21 falan kaçak attırırım ımeı guncelleme desteğide bitmiş uzun seneler gider

Burda senin malını mülkünü sormadık nerde yaşadığını neye bindiği söylebilmek için yorumları geziyorsan yapma burda konu telefon senin villan mercedesin' değil..
hemen yan çiz :D hani paramız yoktu almak için bir şey hakkında kesin konuşma o zaman

Aykut D.

80+ Gold
parayı ihtiyacu olur ayrıca bir üst modele geçmek için eski telefon satılıyor hani..
Zaten seni kafalamışlar üst modele geçmen için. Şimdu şu muhabbet olacak diyorlar androide 2 güncelleme veriliyor kesiliyor diyorlar . Şuan en güncel sürüm and15 var and 15 e yüklenen uygulamayı and 7 cihazada kurabiliyorsun destek kesilme gibi bir muhabbet yok sadece os güncellenmiyor androidin güncellemeleri dolu dolu güncelleme 2 kere oluyor telefon ölene kadarda kendisine destek veriliyor .

furkangorur

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Furkan Görür
alamayanların mı? zekeriyaköyde senin mi villan var? 21 model e300 e sen mi biniyorsun? veya 20 model corollaya geçin kardeşim bu işleri istesem şuan 5-6 tane 16 pro max alıcak nakitim var telefonla hava atmayı veya yatırım olarak görmeyi bıraktığınız zaman veya telefonun yüzde 70 inin vergi olduğunu öğrendiğiniz zaman beni anlayacaksınız

ultralar gereksiz büyük cebinde kalas gibi
büyüklük kavramı değişir. 14 pro max ve 15 pro maxten sonra bana da çok büyük gelmeye başladı ve 15 proya geçtim ve şuan tekrar büyük ekrana geçmek istiyorum

Logithx

80+ Bronze
bak üst modele geçmek için alt modelini satıyorsun samsunglarda falan yapamazsın bunu değerini korumuyor araba değiştiriyorsunuz sanki alırsın bir telefon sıfırdan yeni çıkmış güncelleme almayı bırakana kadar kullanırsın
Herkesin çok çok parası yok eskisini başkasına verip yenisini almaya..

Reindi

80+ Silver
15 pro max amazonda 84k 2.4k dolar yapıyor yurtdışında kaç para abicim bu telefon ya 3-4 katı vergi alıyorlar hala bunu övüyorsunuz alırım s21 falan kaçak attırırım ımeı guncelleme desteğide bitmiş uzun seneler gider

hemen yan çiz :D hani paramız yoktu almak için bir şey hakkında kesin konuşma o zaman
"Alamayanlarıın ben telefona bu kadar para vermem iphone'a o kadar para veren enayidir"
bunu başta söylemeyeceksin o zaman kardeşim benim para mevzusu açmamı istemiyorsan fakire 1 dolar vermişler iphone almış zengine vermişler 10 bin dolar yapmış hesabı xD

Aykut D.

80+ Gold
Zaten seni kafalamışlar üst modele geçmen için. Şimdu şu muhabbet olacak diyorlar androide 2 güncelleme veriliyor kesiliyor diyorlar . Şuan en güncel sürüm and15 var and 15 e yüklenen uygulamayı and 7 cihazada kurabiliyorsun destek kesilme gibi bir muhabbet yok sadece os güncellenmiyor androidin güncellemeleri dolu dolu güncelleme 2 kere oluyor telefon ölene kadarda kendisine destek veriliyor .
Telefonu statü göstergesi olarak görenlerde var onlarda ayrı bir kumaş .

Logithx

80+ Bronze
Ben fanboy değilim ben apple kullanmıyorum zaten o paraları apple veren enayi diyenler aynı parayı samsung verecekler onlarda enayi fark eden bir şey olmuyor..

Aykut D.

80+ Gold
Ben fanboy değilim ben apple kullanmıyorum zaten o paraları apple veren enayi diyenler aynı parayı samsung verecekler onlarda enayi fark eden bir şey olmuyor..
İp ile (üst segment) android kullananlar ile aradaki fark Android kullananlar çok sık model değiştirme ihtiyacı duymamalari . İp 2. Senede pil ölüyor 3. senede kamera kotulestirmesi ileriki safhalarda uygulama desteği kesilmeleri oluyor .

Geçmişte cihaz yavaşlatma ve bu konuyla alakalı apple dava yemisligide var .

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
15 almayı düşünüyordum fakat üstüne koyup 2. el15 pro almanın daha mantıklı oldugunu düşündüm. Fakat kullanıcı yorumlarını incelediğimde '' Telefon çok ısınıyor , Kameranın netliği kötü , Ve pil çok çabuk bitiyor'' gibi şikayetler gördüm. Hangisini almak daha mantıklı kullananlardan ve bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
15 pro 61.000 tl ( 2.el 21 Ay garanti 100 pil Titanium Siyah)
15- 53.000 tl ( Sıfır)
Iphone 15 Pro batarya olarak ortalama bir cihaz. Samsung agziyla kus tutsun yine iphone alacak insanlari anlamiyorum. Ayni fiyata cok cok daha iyi bataryali S24 Ultra varken 15Pro niye?

Top Bottom