Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Çözüldü✓ Redmi Note 10 5G wifi sorunu

Yok hocam bakmıştım kapalı değildi. Uyarı da vermiyor. 'Wifi ye bağlandı,internet bağlantısı yok.' diyor.
  2. Bugra5211

Anladim. Bu şuanlik benim için çok sorun teşkil etmiyor. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
  3. Bugra5211

Hocam cihaz yurtdısı. Fakat bişey gözlemledim. Instagrama girmeyince internet hiç kopmuyor,sorunsuz çalışıyor. Instagram a girince wifi kopuyor. Sizin dediğiniz mevzuyu MIUI foruma yazdım. Oradan bu işlerden anlayan bir arkadaş bunun 400tl ye mâl olacağını söyledi.(uzaktan yardımla). Ben de...
  4. Bugra5211

Hocam hepsini denedim fakat bir türlü olmuyor. Bı daha da redmi almam. 1698071005 Mesela şuan bağlandı. Fakat birazdan kopacak büyük ihtimalle
  5. Bugra5211

Bilmiyorum,denemedim. Ama diğer telefonlarda hiçbir sıkıntı yok. Sadece benim telefonda var.
  6. Bugra5211

Arkadaşlar bende yukarida belirttiğim telefon var. Wifi ye bağlanmaya çalıştığımda 1dakika sonra 'Cihaza bağlandı,internet bağlantısı sağlanamıyor' hatası alıyorum. Yt den bir sürü video izledim. Dns adreslerini değiştirdim ama çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. Bugra5211

Yardım Samsung A32 telefonumdan düşük ses geliyor

Hocam bu uygulamayı denerseniz belki düzelir https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eypcnn.clearspeaker
  8. Bugra5211

Sanırım telefona virüs girdi ne yapmam lazım

Ayarlarda cihaz bakımı olması lazım. Ordan virüs taraması yap.%80 geçer virüs
  9. Bugra5211

Sanırım telefona virüs girdi ne yapmam lazım

Telefonun markası modeli ne?
Top Bottom