Neler Yeni

Yardım Samsung A32 telefonumdan düşük ses geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege
Arkadaşlar selamlar şimdi benim Samsung a32 cihazımdan çok düşük ses geliyor son ses açıyorum sesi çok az geliyor şöyle örnek vereyim size
Telefonunuzu sesi hiç yok yan tuşlardan 1 kez ses açma tuşuna basıyorsunuz çıkan ses ile aynı

baverwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baver Çalışkan
Kullaklık tan mı telefonun hoparlör lerinden mi

Golf 4 R32

80+ Silver
Yazılımsal olabilir. Hoparlör de bi sıkıntı da olabilir. Hoparlöre su felan kaçtı mı?

Golf 4 R32

80+ Silver
Okuldan eve döndüğümde kolonya sıkıyorum bazen kaçıyor ama şu ses varya şu çıkartan o sesi açınca düzeliyor
Garanti varsa yollayın. Yoksa bi telefoncuya götürün hoparlörü temizlesin. En fazla hoparlörü değiştirir. Ama kolonya sıkarken dikkat edin sizde.

baverwq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baver Çalışkan
Okuldan eve döndüğümde kolonya sıkıyorum bazen kaçıyor ama şu ses varya şu çıkartan o sesi açınca düzeliyor
Hocam yazılımsal bir sorun değilmiş bir telefoncuya götürmenizi tavsiye ederim en iyi ihtimal hoparlörü temizler düzelir en kötü ihtimal ise hoparlör değişimi telefonun kaskosu fln varsa kaskoya gönderin garanti karşılamaz sizin müdahaleniz sonucu oluşan bir durum parasıyla yapabilirler ama

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ege
Hocam yazılımsal bir sorun değilmiş bir telefoncuya götürmenizi tavsiye ederim en iyi ihtimal hoparlörü temizler düzelir en kötü ihtimal ise hoparlör değişimi telefonun kaskosu fln varsa kaskoya gönderin garanti karşılamaz sizin müdahaleniz sonucu oluşan bir durum parasıyla yapabilirler ama
Garanti varsa yollayın. Yoksa bi telefoncuya götürün hoparlörü temizlesin. En fazla hoparlörü değiştirir. Ama kolonya sıkarken dikkat edin sizde.
Telefonu yeniden başlattım düzeldi öyle tavsiyeniz için çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,376
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom