Arama sonuçları: *

1. RTX3070

eSIM kaldırırken hata alıyorum

Sıfırlayınca kaldırabildim, şanslı çıktım biraz. Kimi modellerde kimisi anakartı değiştirtmek zorunda kalmış.
  2. RTX3070

ChatGPT cevapları vermeyiniz lütfen.
  3. RTX3070

Airalo üzerinden bir yurt dışı seyahati için eSIM almıştım ancak döndüğümden beri SIM'i kapatamıyorum veya silemiyorum. "SIM ile bağlantı kurulamıyor, daha sonra tekrar deneyiniz" hatasını alıyorum. Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve XDA'daki cevabı da denedim ancak işe yaramadı. Model S21 Ultra ve...
  4. RTX3070

Samsung Account Şifresi Kırılabilir mi?

Bu cihazlarda çalıntı olma riski bulunuyor. Apple cihazlardaki iCloud olayı gibi aslında. Bir yolu kesinlikle oluyor ancak ben bu tip yöntemlerin çoğunu önermiyorum. Çoğu yöntemlerde cihaza bir script veya uygulama ile yetkilendirme sağlanıyor bu da güvenli değil. Cihazı geri götürme imkanı vs...
  5. RTX3070

Çözüldü✓ Telefon Klozete Düştü ve Kendi Kendine Reset Atmaya Başladı

Sıvı hasarı almış telefonu direkt kapamak lazım. Kullandığınız her an zararın büyüme riski de büyüyor. Bir tamirci veya yetkili servise verilmesi lazım.
  6. RTX3070

Telefonum Suya Düştü

Konudakiler çok abartmış o zaman. Hiçbir şey olmaz.
  7. RTX3070

Telefonum Suya Düştü

Hiçbir şey olmaz. Kuruyana kadar şarja takma sadece. Cihaz hiç tamir gördü mü?
  8. RTX3070

Yardım Biçimlendirilen SD Card Telefonumu Bozdu

Depolama PC'ye takınca gözüküyor mu?
  9. RTX3070

Yardım Biçimlendirilen SD Card Telefonumu Bozdu

Depolama kısmımda SD kart ayrı gözükmeli orada çıkarma seçeneği de gözüküyor mu?
  10. RTX3070

Ekran Koruyucu Altindaki̇ Pi̇sli̇k

Alınamaz diye biliyorum sanırım yeniden yapılması lazım.
  11. RTX3070

Yardım Samsung Galaxy J8 çağrı alamıyor ve yapamıyorum

Arama yapınca direkt kapanıyor mu yoksa sessiz mi çalıyor?
  12. RTX3070

Samsung Galaxy S7 Edge depolama dolduğundan açılırken yeniden başlıyor

Konuyu güncellemek isterim, cihazda OEM ile kilit açma açık değildi o yüzden TWRP flash'larken "Custom binary (recovery) blocked by FRP lock" hatası alıyordum. Bunu da kaldırmak için flash'lanabilecek birkaç dosya buldum ama açıkça bana güven vermedi. En son çözüm olarak sıfırladım artık.
  13. RTX3070

Samsung Galaxy S7 Edge depolama dolduğundan açılırken yeniden başlıyor

En basit böyle anlatabilirim, cihazın depolamasına erişip transfer ettiğim büyük dosyayı silmem lazım. Sıfırlamadan uygun bir çözüm varsa denemek isterim. Cihaz bootloopladığından adb bağlayamıyorum veya PC'den direkt olarak depolamaya erişemiyorum. @wpa_supplicant Müsaitsen bakar mısın bir ara.
  14. RTX3070

Yardım Telefonuma böyle bir yazı geldi ne yapmam lazım?

İlk başta virüs filan sandım ama gerçekmiş. Kendiniz Android'e bir modifikasyon yaptınız mı?
  15. RTX3070

Bluetooth 4.2 kulaklık Bluetooth 5.0 destekli telefona bağlanmıyor.

Bluetooth'ta geriye uyumluluk var, cihaz gözükmüyorsa nedeni Bluetooth sürümü değil. Cihazın güç aldığından ve varsa Bluetooth ayarının açık olduğundan emin olun.
  16. RTX3070

Yardım Telefon Batarya Şişmesi

Patlamazsa evet. Kapalıyken yüksek ihtimal bir şey olmaz ama eğer ki olursa tencereye hasar gelmesi başka şeylere gelmesinden iyidir.
  17. RTX3070

Yardım Telefon Batarya Şişmesi

Tencere. Evde bulunacak en balistik kutu.
  18. RTX3070

iğne ile sim kartı yerini açabilir miyim

Evet açabilirsin ben açtım daha önceden. Ama dikkat et toplu veya çengelli iğne olsun diğeri bastırırken arka tarafı eline batar.
  19. RTX3070

Yardım S4 rom önerisi. .

Ben hiçbir rom'a direkt güvenilir demem ama onay istiyorsan @wpa_supplicant bu işin ustasıdır.
  20. RTX3070

S7 Edge güncelleme yaparken çok ısınıyor

Şöyle diyeyim bazen elime alamayacağım kadar sıcak oluyor, o arada kasıyor da zaten. ARK Mobile oynuyordum bir ara şimdi 1 FPS çalışıyor ama sıcaklıklara baktım hot spot 74 derece gösteriyordu :D Güncelleme yaparken 60'larda ve çok ısınıyor. İçini açıp MX-4 termal macun süresim geldi. Telefon...
Top Bottom