Telefonum Suya Düştü

keşke iphoneler sudada çalışsa efsane telefon olur
Post automatically merged:

peki süpürge ile çeksek ne olur çok saçma gbi la

dünyanın en saçma fikri

Ne kadar suya dayanıklı olsa da eğer suyun içine hızlı bir şekilde düştüyse cihazın içine suyun girme ihtimali var. Prince koy.
kovaya düstü iste cesme suyu hocam 1 2 saniye durdu su an cihazda bir sorun yok gibi

Telefonların içinde bir toz bantı gibi bir şey var köşelerinde . Ekranın kenarlarından toz sıvı almayı engelliyor diye biliyorum. Hiç açılmayan telefonlarda da bant baya gidiyor. Bence bir şey olmamıştır ama ne olur ne olmaz bir kurutmayı dene. Pirinçe koy demişler zaten

Hocam 14pro Max 1-2 saniye ile bence içine kaçmaz diye tahmin ediyorum suya dayanıklıdır bence
Hocam telefon ucuz bi cihaz bence gidin düzgün bir telefoncuya 1 sat kadar bir süreye hallederler

Hiçbir şey olmaz. Kuruyana kadar şarja takma sadece. Cihaz hiç tamir gördü mü?
yok 2 ay önce amazondan aldım

Telefonların içinde bir toz bantı gibi bir şey var köşelerinde . Ekranın kenarlarından toz sıvı almayı engelliyor diye biliyorum. Hiç açılmayan telefonlarda da bant baya gidiyor. Bence bir şey olmamıştır ama ne olur ne olmaz bir kurutmayı dene. Pirinçe koy demişler zaten
pirince koydum bi sıkıntı yok su an 4 saattir pirincte

Hocam telefon ucuz bi cihaz bence gidin düzgün bir telefoncuya 1 sat kadar bir süreye hallederler
anlamadım hocam

yok 2 ay önce amazondan aldım

pirince koydum bi sıkıntı yok su an 4 saattir pirincte

anlamadım hoca
Yanlış yazmışım ucuz bir cihaz değil olacaktı
Su anakarta hoparlöre veya herhangi bir yere girmiş olabilir en mantıklısı bilindik bir telefoncuya götürmek 1 saat te alırsınız cihazı demeye çalışmıştım hocam

Kardeşim cihaz boğuluyor olabilir şu an ama belli etmiyordur anakart patlayabilir hoparlör cızrt cozrt gümleyebilir. Suni tennefüs yapman lazım acil. :D Cihaz yeniyse ve içi açılmadıysa(ki dediğine göre öyleymiş.) hiç bir şey cik ol maz. Çıkar telefonu pirincten. Sil etrafını kullanmaya devam et.

telefonu daha önce içini açtırmadıysanız bir şey olmaz hocam zannetmiyorum. içine su gitmediği içinde dış yüzeyinde kalan su damlacıkları zaten kuruyacaktır

telefonu daha önce içini açtırmadıysanız bir şey olmaz hocam zannetmiyorum. içine su gitmediği içinde dış yüzeyinde kalan su damlacıkları zaten kuruyacaktır
2 ay oldu alalı hocam içini açtırmadım şu an cihazda bir sıkıntı yok

Geri