kovaya düstü iste cesme suyu hocam 1 2 saniye durdu su an cihazda bir sorun yok gibiNe kadar suya dayanıklı olsa da eğer suyun içine hızlı bir şekilde düştüyse cihazın içine suyun girme ihtimali var. Prince koy.
Hiçbir şey olmaz. Kuruyana kadar şarja takma sadece. Cihaz hiç tamir gördü mü?kovaya düstü iste cesme suyu hocam 1 2 saniye durdu su an cihazda bir sorun yok gibi
Hocam telefon ucuz bi cihaz bence gidin düzgün bir telefoncuya 1 sat kadar bir süreye hallederlerHocam 14pro Max 1-2 saniye ile bence içine kaçmaz diye tahmin ediyorum suya dayanıklıdır bence
yok 2 ay önce amazondan aldımHiçbir şey olmaz. Kuruyana kadar şarja takma sadece. Cihaz hiç tamir gördü mü?
pirince koydum bi sıkıntı yok su an 4 saattir pirincteTelefonların içinde bir toz bantı gibi bir şey var köşelerinde . Ekranın kenarlarından toz sıvı almayı engelliyor diye biliyorum. Hiç açılmayan telefonlarda da bant baya gidiyor. Bence bir şey olmamıştır ama ne olur ne olmaz bir kurutmayı dene. Pirinçe koy demişler zaten
anlamadım hocamHocam telefon ucuz bi cihaz bence gidin düzgün bir telefoncuya 1 sat kadar bir süreye hallederler
Konudakiler çok abartmış o zaman. Hiçbir şey olmaz.yok 2 ay önce amazondan aldım
Yanlış yazmışım ucuz bir cihaz değil olacaktıyok 2 ay önce amazondan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
pirince koydum bi sıkıntı yok su an 4 saattir pirincte
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadım hoca
2 ay oldu alalı hocam içini açtırmadım şu an cihazda bir sıkıntı yoktelefonu daha önce içini açtırmadıysanız bir şey olmaz hocam zannetmiyorum. içine su gitmediği içinde dış yüzeyinde kalan su damlacıkları zaten kuruyacaktır