Arama sonuçları: *

1. Slayer109

İphone 6 Discord Açılmıyor?

İphone 6 kullanıyorum bugüne kadar Dc de bi sorun yoktu ama bugün açılmamaya başladı açılıyo sonra hemen uygulamadan atıyor bunun nedeni nedir?
  2. Slayer109

Telefon dokunmatiği yanlış çalışmaya başladı

Golgedeydi diye hatirliyorum ama kalmissa ne olmus olabilir?
  3. Slayer109

Telefon dokunmatiği yanlış çalışmaya başladı

Evde yoktum telefonumda evdeydi aksam geldigimde telefonun kendi kendine surekli acik olan uygulamalara atiyor kisacasi uygulama acik ise asagi aliyor ve genelde telefon isindiginda oluyor eski samsunglarin kosesindeki kareden bahsediyorum sorunu ne olabilir?
  4. Slayer109

telefon depolaması açmak için sd kart

samsung galaxy grand prime plus telefonum var ve alani 8 gb bana yetmiyor dahili olarak bicimlendirebilecegim 32 gb sd kart onerirmisiniz?
  5. Slayer109

Telefon depolamasi yukseltme

sağolun hocam
  6. Slayer109

bana 32 yeter aslında zaten 8 gb alan var toplam 40 yapmıyormu? 1624801074 Grand prime da oluyormu hocam
  7. Slayer109

sd kartı dehili alan yapabiliyorsun ama telefonun desteklemesi lazım Grand Prime+ telefonun desteklediği sd kart önerir misiniz??
  8. Slayer109

256 gb
  9. Slayer109

Orjinal operatorlerdemi yapiyorlar 1624800392 Hafiza kartim var ama sadece uygulamalari icine yukleyebiliyorum sistem hafizasi yapamiyorum
  10. Slayer109

Peki nasil yapabilirim hocam ben telefoncuya sordugumda androidlere olmuyor diyordu sadece ios lara vardi diyordu?
  11. Slayer109

Telefonum samsung galaxy grand prime+ Telefon 8 gb alani var ve yetmiyor arttirabilir hafiza grand prime+ a oluyormu?
  12. Slayer109

Samsung telefon depolaması nasil acilir?

Telefon 8 gb bunun 4 gb si kendi uygulamalir 1 gb side benim yuklediklerim desen kalan 3 gb yi kullanamiyorum neden?
  13. Slayer109

Telefona sd kart takicam

Cok sagolun hocam yardimci oldugunuz icin
  14. Slayer109

Telefona sd kart takicam

Hocam sizin attiginiz sd kart samsung benim twlefonda samsung ee bu durumda uyumlu olur :)
  15. Slayer109

Telefona sd kart takicam

Yani root yapmama gerwk yok
  16. Slayer109

Telefona sd kart takicam

Ben baktigimda sd karti ayarlardan dahili olarak bicimlendir diuorsun ordan yapiliyor 1612098639 Oluyor bende micro sd ve ya sandisk var ama dahili olarak bicimlendir diyemiyorum
  17. Slayer109

Telefona sd kart takicam

Bana 32 yeter hocam :)
  18. Slayer109

Telefona sd kart takicam

1612097280 But Butce degilde min 16 gb olur 1612097353 Hocam uyumlu ama degil mi?
  19. Slayer109

Telefona sd kart takicam

Peki hocam galaxy grand prime+ icin hangi sd karti almaliyim? 1612097017
  20. Slayer109

Telefona sd kart takicam

Kullandıgım telefon depolamasi 8 gb bunun 4 gb si kendi uygulamalari kalan 4 gb lik alani kullanamiyorum sadece 1 gb sini kullanabiliyorum kullandigim sd kart ile telefon ile uyumlu degil uyunlu bir sd kart taksam sd karti dahili depolama yapabilirmiyim?
Top Bottom