Hafıza kartı desteği mevcut o telefonda 256 gb a kadar takılabiliyor olması lazım.Telefonum samsung galaxy grand prime+
Telefon 8 gb alani var ve yetmiyor arttirabilir hafiza grand prime+ a oluyormu?
Peki nasil yapabilirim hocam ben telefoncuya sordugumda androidlere olmuyor diyordu sadece ios lara vardi diyordu?Hafıza kartı desteği mevcut o telefonda 256 gb a kadar takılabiliyor olması lazım.
Telefoncuya bakPeki nasil yapabilirim hocam ben telefoncuya sordugumda androidlere olmuyor diyordu sadece ios lara vardi diyordu?
O telefoncuya gitmyerek işini halledersen senin için daha hayırlı olur. Güzel biz hafıza kartı alarak takabilirsin kendinde takabilirsin.Peki nasil yapabilirim hocam ben telefoncuya sordugumda androidlere olmuyor diyordu sadece ios lara vardi diyordu?
Orjinal operatorlerdemi yapiyorlarTelefoncuya bak
Hafiza kartim var ama sadece uygulamalari icine yukleyebiliyorum sistem hafizasi yapamiyorumO telefoncuya gitmyerek işini halledersen senin için daha hayırlı olur. Güzel biz hafıza kartı alarak takabilirsin kendinde takabilirsin.
Ne Alaka? Hafızasını Arttırabilirsin. Fakat Kaça Kadar Desteklediğini Bilmiyorum Onu Öğren Sonra Bir Hafıza Kartı Al Ve Telefona Tak .Peki nasil yapabilirim hocam ben telefoncuya sordugumda androidlere olmuyor diyordu sadece ios lara vardi diyordu?
@wpa_supplicantOrjinal operatorlerdemi yapiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hafiza kartim var ama sadece uygulamalari icine yukleyebiliyorum sistem hafizasi yapamiyorum
sd kartı dehili alan yapabiliyorsun ama telefonun desteklemesi lazım Grand Prime+ telefonun desteklediği sd kart önerir misiniz??@wpa_supplicant
Sadece uygulamalar fotoğraflar oluyor diye biliyorum.
bana 32 yeter aslında zaten 8 gb alan var toplam 40 yapmıyormu?Samsung telefonların çoğunda hafıza kartı takınca ana depolama alanıyla birleştirilebiliyor biçimlendirince hafıza kartınıda telefon hafızasıymış gibi sayıyor video bulursam linkini atarım 64gb sd kart işinizi görür
Grand prime da oluyormu hocamSamsung telefonların çoğunda hafıza kartı takınca ana depolama alanıyla birleştirilebiliyor biçimlendirince hafıza kartınıda telefon hafızasıymış gibi sayıyor video bulursam linkini atarım 64gb sd kart işinizi görür
Süper bir ilgim/bilgim yok daha bilgili birini etiketledim aktif olursa bakar .sd kartı dehili alan yapabiliyorsun ama telefonun desteklemesi lazım Grand Prime+ telefonun desteklediği sd kart önerir misiniz??