Arama sonuçları: *

1. sezer3636

hızlı şarj nasıl çalışır?

Kullandığım syrox q30 u baya araştırdım. 18 watt 3a. Çoğu kişi benim gibi note 5 için almış. Ve memnun kalmış. 36tl gibi bir bütçesi vardı. Denemeye değer dedim :D Bende markaya çok takıntılı davrandım hocam. Daha öncede kullandım birkaç ürününü baya dandik ürünlerdi. Ama aldığım modelde bir...
  2. sezer3636

teşekkür ederim cevaplar için. telefonum 15 watt destekli hızlı şarjları destekliyor. o konuda sıkıntı yok da işte %80 lerde şarj etmek istiyorsam ya hızlı şarj özelliğini kapatacağım ya da normal şarj adaptörü kullanacağım. o biraz yorucu iş. dediğim gibi 5 saniyede 1 şarjı kesip yeniden şarja...
  3. sezer3636

samsung note 5 cihazım var bataryayı yeni değiştim (deji) gayet yeterli gidiyor günü rahatlıkla çıkarabiliyorum. elimde 2 tanede hızlı şarj adaptörü var syrox q30 ve xioami 9t orijinal adaptörü. 2 sinide denedim sonuçları yakın normal şarja göre aralarında 2-2.5 kat zaman farkı var. birkaç sorum...
  4. sezer3636

batarya önerisi Galio vs Deji

Arkadaşlar note 5 n920 cihaz için batarya alacağım kendim takabiliyorum. fakat batarya markası konusunda tereddütte kaldım. galio da batarya kalitesinde sıkıntı yaşayan pek insan yokmuş. dejinin de iade değişim olayları iyiymiş. tecrübe edinen var mı bu markaları?
  5. sezer3636

Redmi 9t kullanan varsa bakabilir mi

güzellik filtresi diye efekler kısmı var onu açmazsanız net görüntü arka plan flu çekiyor.
  6. sezer3636

Redmi 9t kullanan varsa bakabilir mi

bir kaç gün önce migrostan 10 ay taksitli 64 gb modelini aldım 2700e ama önceki telefonum note 5 olduğu için çektiğim bütün resimler profesyonel geliyor bana :D 48mp modunu sevdim. portre modu başarılı. karanlıkta görüntü bozulmuyor o yönünü de sevdim. orta düzey bir telefon için başarılı...
  7. sezer3636

50 TL ye telefon aldım

rom denemiştir satan kişi. emmc cipi hasar görmüştür kesin yoksa imkanı yok bu devirde ekranını değil anakartını satmazlar.
Top Bottom