Neler Yeni

Redmi 9t kullanan varsa bakabilir mi

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaslar 128 gb modeli aldim telefon en gec 3 4 gune elimde olacak ve ilk kurulumdan sonra neler yapmami onerirsiniz daha profesyonel bir kullanim yapacagim manzara çekimi yapacagim kamera ayarlari ne yapmami onerirsiniz. Ve merak ettigim karanlik tema var mi?
Kullann arkadaslar varsa deneyimlerini anlatabilirse iyi olur hangi guncellemeleri yapmami onerirsiniz. Tesekkur ederim dostlar

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
bir kaç gün önce migrostan 10 ay taksitli 64 gb modelini aldım 2700e ama önceki telefonum note 5 olduğu için çektiğim bütün resimler profesyonel geliyor bana :D 48mp modunu sevdim. portre modu başarılı. karanlıkta görüntü bozulmuyor o yönünü de sevdim. orta düzey bir telefon için başarılı diyebilirim hayırlı olsun güle güle kullanın.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kaç gün önce migrostan 10 ay taksitli 64 gb modelini aldım 2700e ama önceki telefonum note 5 olduğu için çektiğim bütün resimler profesyonel geliyor bana :D 48mp modunu sevdim. portre modu başarılı. karanlıkta görüntü bozulmuyor o yönünü de sevdim. orta düzey bir telefon için başarılı diyebilirim hayırlı olsun güle güle kullanın.
Benim de p9 lite 2017 idi galiba banada profesyonel gelecek :) portre modunda bulaniklik yok degil mi yani cektigimiz fotografta yagli boya gibi gozukmek istemem.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Benim de p9 lite 2017 idi galiba banada profesyonel gelecek :) portre modunda bulaniklik yok degil mi yani cektigimiz fotografta yagli boya gibi gozukmek istemem.
güzellik filtresi diye efekler kısmı var onu açmazsanız net görüntü arka plan flu çekiyor.

Top Bottom