Arama sonuçları: *

1. T

IPhone YAVAŞ ŞARJ OLUYOR

Orijinal şarjı hızlı fuller, zaten 8 Plusta hızlı şarj var.
  2. T

AirPods hangi modeli alınır?

ANC olana değer mi sence yoksa düzü yeter mi?
  3. T

AirPods hangi modeli alınır?

Kasım indirimlerinde bir AirPods almayı düşünüyorum ama hangisi iyi ses verir hangisi kulağa rahat oturur falan bilmiyorum. En son Airpods 2. Nesil olanı kullandım o kulağa güzel oluyordu ama şuan tipleri değişmiş başka modeller gelmiş. Airpod 4. Nesil var 4. Nesil ANC var bir de Airpod Pro 2...
  4. T

Yardım Iphone 17 Şarj Cihazı Önerileri

Apple 40W adaptörü TR de yok mu yav? Cihazı getirip adaptörü getirmemek nedir… Orijinal hariç kullanma bu arada geçen bir süre Samsung adaptör kullandım diye pil sağlığı mahvoldu 1762429817 iPad de değil MacBook için tasarlanan şarj adaptörü onlar. iPad’in yanında 20W gönderiyorlardı yine. Ha...
  5. T

S24FE İçin Telefon Adaptörü Tavsiyesi

Sadece C var 25W olanda. İkisi bir olan sadece 65W orijinalde vardı sanırım ama o da gereksiz bence.
  6. T

S24FE İçin Telefon Adaptörü Tavsiyesi

Orijinal 25W adaptörü al geç.
  7. T

IPhone 17 Pro Max için aksesuar önerileri

tabii ki. Kaliteli olanlarla ucuz olanların etkisi bir değil ama her türlüsü bir miktar etkiliyor.
  8. T

Lens koruyucu gereksiz bence. Kamera lenslerinde safir var zaten çizmek için özel çaba sarf etmek lazım. Telefonu anahtarla aynı cebe koymamak gibi birkaç önlemle de çok rahat korunur. Piyasadaki en iyi kamerayı alıp koruyucu ile çekim kalitesini düşürmek mantıklı gelmiyor.
  9. T

Kılıf olarak orijinal kılıflardan beğendiğin bir modeli al bence, diğer kılıflarda genelde kamera denetimi falan açıkta kalıyor ve alüminyum kasada o tuş açıkta kalırsa aylar sonra tozdan sıkıntı yaşıyor. Ek olarak cihazı çok iyi sarıyor düşmeye karşı çok fazla korumaz ama günlük kullanımda...
  10. T

Görüntü kalitesini mahvediyorlar bir ara kullandım da daha almam kim görürse görsün ekranı diyorum artık :)
Geri