Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Öneri Sizce hangisi iyidir?

Youtube de markanın baya incelemesini çoğu kişi yapmış aslında ama bilemedim
  2. emirhan1234

yok sakinim merak ettim başka saatlere de bakmak istedim attıklarımı alacağım kesin değil zaten .d
  3. emirhan1234

Güzel olan saatlerden atabilir misin o zaman
  4. emirhan1234

Herkese merhabalar bu iki saatten birisini almayı düşünüyorum da hangisini alsam bilemedim büyük dayanıklı bir saat istedim.fakat 1k olan daha büyük olmasına rağmen biraz daha küçük olan niye 1.6k ya satıyorlar anlamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  5. emirhan1234

bu powerbankı aldım ama şu kısmını çıkaramadım?

Parmağımla yine zorladım tutma kısmından çıktı fakat yeniden yerine oturrtum şimdi hiç çıkmıyor :D
  6. emirhan1234

bu powerbankı aldım ama şu kısmını çıkaramadım?

Herkese merhabalar s-link marka bir powerbank aldım fakat fotoğraftaki kısmını bi türlü çıkaramadım sizce çıkıyor mudur bilemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D...
  7. emirhan1234

bu saat iyi midir??

iyi mi peki ? bu nasıldır? https://www.trendyol.com/tom-jones/erkek-kol-saati-bileklik-hediye-p-70292012?boutiqueId=570801&merchantId=320403
  8. emirhan1234

bu saat iyi midir??

herkese merhabalar mahalle saatçisinde bu saat gözüme çarptı da sizce alınır mı çelik kordonlu 700 istedi
  9. emirhan1234

bu erkek kol saati nasıldır ?

tamamdır teşekkür ederim :D
  10. emirhan1234

yok ya sadece en sondaki iyi gibi başka var mı ya :/
  11. emirhan1234

şöyle bir fotoğraf bırakayım bu tip istiyorum
  12. emirhan1234

Siz önerseniz olur mu hem sıfır hem 2. El hiç anlamıyorum çünkü :)
  13. emirhan1234

herkese merhabalar ben bu saatten almak istiyorum da nasıldır bunun alternatifi var mıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim (200tl ye saat arıyorum.) https://www.ciceksepeti.com/su-gecirmez-erkek-kol-saati-bileklik-hediyeli-kc9051435?OM.zn=LastViewed_productpage&OM.zpc=kc9051435-1&sitesource=3
  14. emirhan1234

15 gündür kolumdan çıkarmadım dediğiniz Akıllı Saat Önerisi

samsung galaxy fit 2 güsel bir saat
  15. emirhan1234

samsung fit 2 saatr nasıldır ?

teşekkür ederim
  16. emirhan1234

peki özellikleri nedir ?
  17. emirhan1234

anlamadımda neyse huawei y9 2019 var bende onun ile çalışırmı ve özellikleri nasıldır anlatabilirmisin ?
  18. emirhan1234

herkese merhabalar samsung fit 2 saat buldum da nasıldır yani şuan elimde babam getirdi de nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Top Bottom