Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Turkcell ve GeForce Now

Açıklama yaptılar, fiyat Turkcell'in.
  2. RTX3070

Geforce Now TR Fiyatı Açıklandı

Çok pahalı.
  3. RTX3070

geforce now açık buldum !

Alın hatta bu da şu anki TR sunucusu:
  4. RTX3070

E bende fiber var ama olsa ne yazar internet 24 Mbps :(
  5. RTX3070

Onda bir şey yok ki ben öyle GeForce NOW'a speedtest yapmıştım hatta burada: Sonradan upload'u 2 Gbps yaptılar şimdi ne oldu bilmem.
  6. RTX3070

Geforce Now bekleme sırası YALAN MI?

Bence tamamen yanlış değil ama biraz uydurma. Çünkü 1 saatlik süre var herkesin süresi ardı ardına bitmez. Ancak sabah 9'da filan direkt giriyor.
  7. RTX3070

Geforce now için gamepad

Telefon Android 10 altı ise benim S7 edge'de olduğu gibi gecikme sıkıntısı olacaktır android sürümü kaç? Apple ise hepsi destekler sanırım.
  8. RTX3070

Aynı anda 2 pc Ge Force Now

Örneğin 100 Mbps internetin olsun. İki cihaz da 40 Mbps kullansın ve hız düşmesin. Boşta bir 20 Mbps var yani iki cihazda da bir tıkanma olmaz. Gecikme artması modem/router'a bağlı olur ama bildiğim kadarıyla çok fazla bir artış olmaz. Bunu test etmekten başka bilmenin yolu yok.
  9. RTX3070

Medyada "GeForce NOW Türkiye'ye geldi!" yanıltması

Herkes bilmiyor hatta bak örneği :D. YouTube'da rastgele geziniyordum GFN ile hiç alakası olmayan şeyin altına yazmışlar daha bu bir örneği. 1613817410 Sitesinden üye oldun değil mi?
  10. RTX3070

Evet bu.
  11. RTX3070

Üye olman lazım ve doğru eklenti olduğuna emin ol. Sahtesi değil yani. Aslında o da açık değil. Onlar Nvidia'nın sunucularını mı kullanıyor yoksa Game+'ın sunucularını mı? Yine de yanlış bir tabir. 1613816871 Örneğin Google Asistan "Türkiye'ye geldi" dediğimiz zaman önceden kullanılabilir...
  12. RTX3070

Geforce now kod nerden alabilirim

Bu martta çıkacak olan. https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce-now/ Bu sayfada Türkiye'de Game+'a yönlendiriyor yani Türkiye'de artık Nvidia'nınkine üye olmak imkansız. Ancak bu siteye bir VPN ile girerseniz bambaşka bir sayfa çıkacak ve oradan üye olup şu anda oynayabilirsiniz. 1 Mart'ta çıkacak...
  13. RTX3070

Medyada çok sıklıkla rastlanıyor ve bazı arkadaşlar bu tabirler yüzünden GeForce NOW'un Türkiye'ye yeni geldiğini düşünüyor. Bilmeyenler için açıklayacak olursam, GeForce NOW Nvidia'nın sitesinde zor bulunan küçük bir kısımdı ve kapalı betaya oradan 3 hatta belki 4 sene önce kayıt...
  14. RTX3070

Sorun olmaz. Hatta şu anda aktif bir üyelik varsa direkt olarak GeForce NOW açılırken oradan "Nvidia"yı seçip kullanabilirsiniz. Tarayıcı için Windscribe öneriyorum. VPN açıkken GeForce NOW'a girmeye gerek yok. Sadece sitesinden bedava üyeliğe katılınması gerek.
  15. RTX3070

GeForce Now zaten bir önceki yıl betadan çıkmış bir şey ancak gördüğüm kadarıyla Türkiye'de artık Nvidia tarafından sağlanan kısma abonelik veya üyelik yapılmıyor. Game+ tarafından sağlanan kısmı ise kapalı betada. Nvidia tarafından sağlanan 1 yıldır olduğu gibi hâlâ erişilebilir. Sadece bir VPN...
  16. RTX3070

Nvidia, GeForce Now'un bedava üyeliklerinden nasıl faydalanıyor?

Benimkiyle zarar yapacak hali yok ama kim bilir kaç kişi kullanıyor. Aklımdan geçmedi de değil gerçekten.
  17. RTX3070

Cidden diyorum azalırdı :D
  18. RTX3070

Burada yıllık gelir önemli değil bu şirketler hayır kurumu değil sonuçta. Doğrudan veya dolaylı olarak her yaptıkları faaliyet gelirlerini artırıyor.
  19. RTX3070

Ben de öyle düşünmüştüm ama aklıma veri satışı gibi olaylar gelmedi de değil. Bulut tabanlı oyunculuk sistemleri hakkında beni en çok rahatsız eden şey de bu. Önceden bu sunucuların bazılarına keylogger bulaşmış deniyordu mesela. Hesabı çalınanlar olmuş. 1613409999 Ben de kaydoldum ama onu...
  20. RTX3070

Bedava üyelik her ne kadar 1 saatlik oynamaya izin verse de sonuçta Nvidia bundan ücret almıyor ve bu sunucular ve onların bakımları Nvidia'ya masraf. Hiçbir şirketin zarar etmeyi göze aldığını düşünmüyorum ve merak ediyorum, Nvidia bedava üyelikten nasıl bir kâr elde ediyor? Bu bir satış...
Top Bottom