bu bilinen birsey hatta zamaninda program yukleyip admin kirip masaustunu getirdiler ve mining programi yuklediler gunde 20 dolar kastilar eth acigi kapattilar diye biliyorum ama hala googleye girebilir hiz testti yapabilirsin
Minning programı indirttiğini ve kendine kazdırttırttığını düşünVirüs indirtip bütün Nvidianın anasını ağlatmamız yok mu?
Benden önce birileri düşünmüş tüh bebu bilinen birsey hatta zamaninda program yukleyip admin kirip gunde 20 dolar kastilar eth acigi kapattilar diye biliyorum ama hala googleye girebilir hiz testti yapabilirsin
Alın hatta bu da şu anki TR sunucusu:Onda bir şey yok ki ben öyle GeForce NOW'a speedtest yapmıştım hatta burada:
Alıntıyı görüntüle
Sonradan upload'u 2 Gbps yaptılar şimdi ne oldu bilmem.
amerika sunucusunda bu açık vardı ama sanırım kapatmışlar geliştirici seneklerini açmadan girmeyi deneyin bende açıktı fixlenmiş tüh bebu bilinen birsey hatta zamaninda program yukleyip admin kirip masaustunu getirdiler ve mining programi yuklediler gunde 20 dolar kastilar eth acigi kapattilar diye biliyorum ama hala googleye girebilir hiz testti yapabilirsin
2300 Upload. Hayatımda hiç öyle bi rakam görmedim. Way.Alın hatta bu da şu anki TR sunucusu:
Alıntıyı görüntüle
her sunucuda olduğunu düşünürsek baya para var bu işte2300 Upload. Hayatımda hiç öyle bi rakam görmedim. Way.
şimci ordaki pc ye san andreas indirip oynasak nasıl olurİyide bu pek açık sayılmaz ki?
Hocam sizdeki kafada zehir haşimci ordaki pc ye san andreas indirip oynasak nasıl olur
eyw bende diyom neden matematik 1Hocam sizdeki kafada zehir ha
Denenebilir