Arama sonuçları: *

1. AkifM2009

...:::: SAĞLAM Oyun Tavsiyesi Başlığı :::...

backlogumda 100 tane oyun var zaman olsada oynasam. Resident evil serisi, Last of us serisi, Metal gear solid 5, Batman arkham serisi, Devil may Cry serisi, Metro serisi ve saire aklima ilk gelenler oyun cok
  2. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

evet
  3. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

bloodborne bende sorun degil ps4 var ucuza bulsam alicamda azerbaycanda ikinci el piyasasi cop
  4. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

benim pc bunu 20fps calistiriyor 😭
  5. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

daha iyi alternatifler var
  6. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

ps4 icin soylemistim bu arada nintendo oyunlarini oynayin sizin dediginiz seye uygun geliyor
  7. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

kisisel tercih zaten suan 8gb vram yeterli ama 3 yila falan oyunlar 10-12gb vram kullanacaklar ben suan sistem alsaydim rx7800xt tercih ederdim
  8. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

hayda neyse olsun guzel kart 1736078284 bende ilk oynadigimda hosuma gitmisdi temasinida begenmistim ama 5 saat sonra falan sildim bende cekilecek cile degil grafikler guzel ama
  9. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

8 16?
  10. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

sizin ekran kartiniz neydi?
  11. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

Biraz kisisel bir yorum olsada ben benim zamanimi calan oyunlardan nefret ederim. Horizona kiyasla daha iyi olsada ikisde sıkıcı oyunlar. Days gone oynanisina bi turlu isinamadim. Ayni seyleri 20-30 saat boyunca yapinca insan bir yerden sonra cok fena bayiyor. Fakat hakkini yemiyim benzer tarzda...
  12. AkifM2009

Oyun Seçimi İçin Yardım

sisteminiz guzelmis bu arada
  13. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

days gone ve horizon zero dawn uzak durulmasi gereken oyunlar bence
  14. AkifM2009

Days Gone alınır mı?

alınmaz çok sıkıcı bir oyun
  15. AkifM2009

Oyun Seçimi İçin Yardım

controlu kesinlikle oynamanizi tavsiye ederim cok zevkli bir oyun
  16. AkifM2009

Lossless Scaling düşük sistemde işe yararmı?

is gorur o zaman
  17. AkifM2009

Lossless Scaling düşük sistemde işe yararmı?

islemcin cok kotu degilse olabilir bende ekran karti cok zayif islemci guclu bazi oyunlarda %50 fps veriyor
  18. AkifM2009

Hangi Assassin's Creed Oyunu ?

yok zaten oyunun hikayeside bok gibi assassins creed oyunu gibi hissetdirmiyor zaten biniceksin gemine keyfine bakacaksin hic ac oynamadiysan ac deneyimini en iyi ac2 den alirsin ac2 ni seversen brotherhood da oynaya bilirsin ondan sonra ac3 keyfine gore oynamasanda olur yani ac4 u assassin...
  19. AkifM2009

black flag game passde yok ki
  20. AkifM2009

alabiliyorsan ac odyssey al uzun sure surukler ac originsi hic sevmedim ben rogue zaten black flagin yandan yemisi unity syndicate benzer kafada oyunlar syndicate daha iyi ama ac oyunlari arasinda benim sevdiklerim 2 black flag odyssey ve valhalla
Top Bottom