Days Gone alınır mı?

hayda neyse olsun guzel kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Horizion konusunda size katılmazdım sonra oynadım ardından sildim cidden aslında güzel oyun olabilecekken tekrara binmesi ve hep oraya buraya şuraya git demesi nefret ettirdi
bende ilk oynadigimda hosuma gitmisdi temasinida begenmistim ama 5 saat sonra falan sildim bende cekilecek cile degil grafikler guzel ama

hayda neyse olsun guzel kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende ilk oynadigimda hosuma gitmisdi temasinida begenmistim ama 5 saat sonra falan sildim bende cekilecek cile degil grafikler guzel ama
grafikler istediği kadar iyi olsun ben gerçekçilik arasam dışarı çıkarım.
Oyun beni farklı yerlere götürmeli gerçekliğe değil.

8 in yetmediği bir oyun daha görmedim aslında. Zaten aldığım dönem parayı elden hızlı çıkartmam lazımdı amd de istemediğimden bunu aldım
kisisel tercih zaten suan 8gb vram yeterli ama 3 yila falan oyunlar 10-12gb vram kullanacaklar ben suan sistem alsaydim rx7800xt tercih ederdim

İş sonrası gece kafa dağıtmak için alınır mı? :D

ps4 icin soylemistim bu arada nintendo oyunlarini oynayin sizin dediginiz seye uygun geliyor

oyun altıma kocaman dünya verdiyse o dünyayı benim kendim keyifle gezmem lazım oyunun zorlaması ile gezince o oyun b*k gibi oluyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    3.2 MB · Hit: 38
  • Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    2.9 MB · Hit: 40
Bende uzun araştırma sonucu alıp deneyimleme kararı verdim

Hocam 2 adet arkadalım var biri diyoeki alma iğrenç diğeri diyor efsanevi oyun al kararız kaldım
hocam ben iki kere bitirdim baya güzel oyun aslında, ben baya bir beğenmiştim atmosferini felan ama kişisel tercih tabi. al oyna beğenmezsen iade edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,618
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri