TahinPekmez
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,577
epic de bile indirimde 700 tl ye düşüyor önceden böyle değildi bu oyun. anasını satayım duran oyuna da mı zam geldi kocaaa gow oyunu bile 500 tl
Ben de üzüldüm ya hatırladığım kadarıyla hep 200 oluyordu onu geçtim sadece buna zam gelmiş
epic de bile indirimde 700 tl ye düşüyor önceden böyle değildi bu oyun. anasını satayım duran oyuna da mı zam geldi kocaaa gow oyunu bile 500 tl
Yanlış hatırlıyormuşum en son yıl sonunda 220 olmuşBen de üzüldüm ya hatırladığım kadarıyla hep 200 oluyordu onu geçtim sadece buna zam gelmiş
zamanında crack oynamış bitirmiştim alayım tekrar bitireyim güzeldi diyordum bence pahalıBen de üzüldüm ya hatırladığım kadarıyla hep 200 oluyordu onu geçtim sadece buna zam gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış hatırlıyormuşum en son yıl sonunda 220 olmuş
Alıntıyı görüntüle
Bence de pahalı gow tlou varkenzamanında crack oynamış bitirmiştim alayım tekrar bitireyim güzeldi diyordum bence pahalı
Ben zamanında 100 YTL ye almıştım. Ey gidi zamanlar eey.
Gow ve unchartedı indirimdeyen 700tlye
aynen birde indirimde aliyor herkes diye küfür etmiştiYapımcısı oyunu satın alında yeni oyunu çıkaralım diye bir röportaj vermişti. Ondan herhalde.![]()
zamanında 90 tl ye almıştım