Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Steam ''Days Gone'' Kodu İndirimde 94 TL.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,619
İsim
Oğuz
Ben hiç beğenmedim bu oyunu. İnsalar saçma sapan yerlere ateş ediyorlar, önündeyken beni farketmiyorlar falan beni çileden çıkardı. Zombiler daha akıllı insanlardan.

mesut3467

80+ Bronze
Ben hiç beğenmedim bu oyunu. İnsalar saçma sapan yerlere ateş ediyorlar, önündeyken beni farketmiyorlar falan beni çileden çıkardı. Zombiler daha akıllı insanlardan.
98 TL uygun fiyat bence. Şuan basit 2D grafikli oyunlar 105 TL den satılıyor. En kötü, sony oyunu olduğu için bile değerlendirilir. Zevkler tartışılır tabii ki.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,619
İsim
Oğuz
98 TL uygun fiyat bence. Şuan basit 2D grafikli oyunlar 105 TL den satılıyor. En kötü, sony oyunu olduğu için bile değerlendirilir. Zevkler tartışılır tabii ki.
Uygun tabi, 98 TL'ye her türlü alınır. Oynanır da. Sadece belli yerleri sinir etti beni.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
dolandırılma korkusuyla alsam da verdi kodu cidden alabilirsiniz gönül rahatlığıyla :d gowu da alayım

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hayır kod olarak veriliyor siz kodu alıp aktifleştiriyorsunuz. Cüzdan koduna benzer ama aktifleştirme yerleri farklı.
Kodu steamde mi aktifleştiriyorum ve kodu nereye yazıyorum gelirse yardımcı olun lütfen pek bi bilgim yok? :(

mesut3467

80+ Bronze
Kod ödeme onaylandıktan sonra gamebillet sayfanızdaki siparişlerim bölümüne düşüyor. Daha sonra kodu alıp steam sayfanızdan oyunlar kısmına tıklayıp, gelen seçeneklerden steamde ürün etkinleştir kısmına yapıştırıyorsunuz. İşlem bu kadar. Size indireyim mi diye soruyor o aşamadan sonra ister indirin ister kapatın oyun kütüphaneye eklenmiş oluyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
Kodu steamde mi aktifleştiriyorum ve kodu nereye yazıyorum gelirse yardımcı olun lütfen pek bi bilgim yok? :(
knk siteden aldığında kodu aktifleştir linki de veriyo tarayıcı üzerinden steame girip direkt aktifleştirebilirsin evet steamde aktifleştiriyo

Top Bottom