Arama sonuçları: *

1. Berat4123

Yardım OYUNLAR İÇİN FSR AÇILMALI MI

oyun içinden açmanız gerekli
  2. Berat4123

Yardım OYUNLAR İÇİN FSR AÇILMALI MI

ayarlarda görüntü yerine var biraz ararsan bulursun eğer bulamazsan oyunda fsr desteği yoktur ve açmalımıyım diye sorma destejliyosa kesinlikle aç
  3. Berat4123

10 bin oyunlu steam hesabı

valla fazla bakmadim elime gecti atayim dedim bende
  4. Berat4123

maalesef yok
  5. Berat4123

valla 10k oyun var bir iki guzel oyun vardir belki bulursaniz banada söylersiniz😀 kullanici adi: tinyagonizingraven şifre: B9TAY7DYS9A4
  6. Berat4123

Hikayeli oyun önerecek olan varmı

bakacağım hocam 1754575611 alan wakeyide en kisa zamanda oynayacagim ama disvo elsyiumu tam bilmiyorum ama yinede listeme yazarim 1754575676 elden ring oynadim god if warin eski oyunlari ge 2018 bitti bi tek raganrok var 1754575691 valla ilk defa duydum bakarim 1754575726 sagolasin hocam...
  7. Berat4123

Hikayeli oyun önerecek olan varmı

çok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
  8. Berat4123

Valorant vandal bıçak ghost önerisi

kuronominin bıçağı bana biraz fazla hocam 4350 veya 3550 önerebilirsebiz iyi olur birde felaketin kalbi vandal benimde hoşuma gidiyor gaia veya onu alacağım 1753957541 hocam ghostta pahalıya kaçar 2475 bi tık pahalı gibi
  9. Berat4123

Valorant vandal bıçak ghost önerisi

arkadaşlar vandal bıçak ve ghost önerisi lazım ama oyuna fazla para yatıranıyorum yani üçünede sadece 1 tane alabilirim sıkılmayacağım skin önerir misiniz? üçünede kafamda bi kaç skin var aslında vandalda gaia ghostta yağmacı bıçaktada ulupençe var ama sizdende öneri almak istedim
  10. Berat4123

Zamanın ötesi vandalmı gaia vandalmı

kanka herkesin szevkleri farklı kimisi hikaye oyunu sever hikaye otnar kimisi fps oyunu sever ve buda seni hiç bi şekilde olgilendirmez ayrıca hikaye oyunuda alıyorum valorantada para yatırabiliylrum herhangi bir sıkıntı varmı
  11. Berat4123

hocam bır hıkayelı oyun 1k bir skın 300-400 tl
  12. Berat4123

bugun mağazama zamanin otesi vandal gelmiş gaia bekleyeyimmi alayımmı gaia yerine ulupençe gelirsede alabilirim yoksa direkt zamanın ötesi vandalmı alayım kafam çok karışık
  13. Berat4123

Zamanın ötesi vandal alınır mı?

ghostta fatih alayımmı sence hocam
  14. Berat4123

hocam kim bilir ne zaman gelcek ama artık vandalsız oynamakta sarmıyor 1753612248 hocam burde fatih ghost var vandal yerine onumu alsam ghost skinim yok fatih yerine başka ghost önerirmisin yoksa fatihmi alayım
  15. Berat4123

arkadaşlar gaia veya kuronami vandal bekliyorum ama bugun zamanın ötesi gelmiş alayımmı sizce değermi sizce
  16. Berat4123

Oyun yapmak istiyorum

tamamdır en yakın zamanda başlayacağım tavsiye için teşekkürler
  17. Berat4123

Oyun yapmak istiyorum

evet dedigin gibi ben yapcam demekle olmuyor cidden baya emek sarf etmek gerekiyo sadece baslangic icin tavsiye istedim internette olan kurslardan falan öneriniz varsa onları söyleyebilirsiniz yada başlangıç için şu tarz uygulamalar falan (scratch deneyimim var bi üst seviye önerebilirsiniz)...
  18. Berat4123

Oyun yapmak istiyorum

arkadaşlar öncelikle merhaba yaşım 15 şimdiden yazılım veya oyun yapma tarzı şeyler yapmak istiyorum başlangıç için neler yapılabilirim
Geri