Arama sonuçları: *

1. E

Witcher 3 Ak Bostan Gwent Kartı

Witcher 3'teki tüm gwent kartlarını toplamaya çalışıyorum ama ak bostan'da bir tane kaldı gösteriyo. Bidiğim kadarıyla ak bostanda sadece 1 tane kaçırılabilir kart var o da oyunun başında ki o kartı aldım. Ama sonuncusunu bulamıyorum hiç bir satıcıda yok. Bilen birisi yardımcı olabilir mi kafayı...
  2. E

Fm23 için oyuncu önerisi

Abdou Diallo da var ona da bakabilirsin. Soyadını yanlış yazmış olabilirim
  3. E

Fm23 için oyuncu önerisi

Ben abdulkerimle devam ediyorum as takımda. Abdülkerim yeterli bence şuanlik ama ocakta degistiricem. Ama dur bir 5dk yazdığım listelere bakiyim bi 1668973126 Hocam şuan baktım da beğendiğim ucuz bir adam yok ya. Bütçeyi yükseltsen iyi olur as stoper için. 5mye nelsson seviyesinde bir stoper...
  4. E

God of War'u bahsedildiği kadar sevmedim

Hocam amaç aslında sadece karısının küllerini taşımak değil. Sona doğru taşlar yerine oturuyo hikayede. Ayrıca dövüş mekaniklerini sevmemene çok şaşırdım ben ağır gow hayranıyım ilk 3 oyunu en az 5er kez bitirmişimdir hâla daha arada girer 1-2adam kesiyim derim.
  5. E

Fm23 için oyuncu önerisi

Sutalo olabilir. Bir de nelssona bak ucuza salabilir Galatasaray mali krizden dolayı. Bir suru var ama aklıma gelen bu ikisi şuan. Nelssonu alabilirsen zaten çok süper olur ben GS yle 2.sezondayim 20m teklif geldi satmadım nelssonu
  6. E

Steam'da bu ek indirme nedir?

Şimdiden yer ayırmış toplam 30gb yer kapliyicak
  7. E

Steam'da bu ek indirme nedir?

Zaten 30gb oyun. O 13gb 30gbın içinde zaten yani 43degil 30gb iniyo normal
  8. E

the last of us pc inermi

Yanlış hatirlamiyosam PS direkt reklamını yaparken PC ye 2023te getiricegini yazmıştı. Ünlü isimlerde naughty dogun 2023ün ilk çeyreğinde PC ye çıkaracağını söylemişlerdi. Kaynak olarak internete yazarsan bulursun
  9. E

the last of us pc inermi

Daha gelmedi 2023ün ilk ceyreginde remastered olarak gelicek
  10. E

Pc Game Pass 1 Yillik Xbox Li̇ve Gold Takti̇ği̇

Microsoft direkt Game passe zam yapicak. Yani tüm ülkelerde geçerli olucak bir zam var kapıda. Zam yaparken Türkiye'deki uygun fiyata da el atarlar diye düşünüyorum. PS Plus fiyatına yaklaşır veya o fiyatta olur diye düşünüyorum
  11. E

Teşekkürler ama yaptım zaten. Müşteri hizmetlerini aramama gerek kalmadı direkt sitesinden hallettim
  12. E

1yillik ea play 4aylik Game pass ultimate olarak donusturuluyo 1668719734 Saolun ama yaptım zaten. Bu yazdıklarınızı kopyala yapıştır olarak bir rehber konu yapabilirsiniz
  13. E

Pc İçin Hikeyeli Oyun Önerisi Lazım

Hocam ama şimdi hep CS tarzı oynamış birisi bence rdr ye alisamaz ve çok çabuk sıkılır. Rdr zaten çok yavaş başlayan bir oyun ve rdr bitmeyen bir oyun resmen. 100saat bir hikayeye bağlı kalmak falan zor olur CSden sonra. Bence önce 10-15saatlik güzel oyunlarla başlanmalı
  14. E

Pc İçin Hikeyeli Oyun Önerisi Lazım

Önce kısa oyunlardan başla. Bir anda hikaueli oyunlara rdryle girmek senin için çok kötü olur alisamazsin. Rdr ve witcher bunlar çok uzun oyunlar en başlarda sıkar seni Game pass al ordan begendini oyna
  15. E

Olabilir müsait olduğum bir zaman yapabilirim belki. Ama başka forumlarda da bu konudan defalarca açıldığı için gerek yok gibi. Ama tabii bu akşam belki rehberini yapabilirim
  16. E

Evet oldu yukardaki linkteki taktikle 345 liraya 13aylık game pass ultimate üyeliği aldım. İsteyenler yapabilir.
  17. E

Ea Play Mi Game Pass Mi

Yeni oyunları 10saat oynarsın EA olay böyle isliyo. Eski oyunları süresiz oynarsın aylık odemwhi yaptığın sürece. Game passde hem kendi kutuphanesine sahip hem ea playe. Game pass al ikisine de sahip ol 30liraya
  18. E

Öneri UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection alınır mı

??? Uncharted Sony'nin kendi oyunu Game Passte yok
  19. E

hocam valla unutabilirim eğer aklınızda olursa bana cumartesi akşam yazarsanız görür cevap veririm. Ama olucağını düşünüyorum. 300 lirayı çöpe atmayız umarım
  20. E

Microsoftun sitesinde yazana göre ayır. Bu xbox live goldu alıp sonra game pass ultimate alman lazım normalini alırsan game passe dönüşmez live gold üyeliklerin
Geri