Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Peki windows 10 nun eski sürümlerini yüklesem drop olurmu?
  2. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Kral anakart 4 ten fazla desteklemiyor Desteklese takardım
  3. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Evet
  4. Metekral123

Bu sistem roblox açarmı?

Merhaba biliyorsunuz bende olan eski bir bilgisayar var ben ondan ümidi kestim ama kardeşim bilgisayar istiyor benimde aklıma bir şey geldi kardeşim roblox oynuyor bende eski kasayı ona vermeyi düşünüyorum sorum bu bilgisayar roblox açarmı? açsa kaç fps lerde gezer? İşlemci: intel core 2 quad...
  5. Metekral123

Yardım Roblox sizce açılırmı? açılmasını beklemek mantıklımı?

Ağaç oldum açılmasını beklemekten bilgisayarım bir roblox açıyordu zaten sizce açılacakmı? ben umudumu kaybettim Vpn de çözüm değil düzgün çaılşmıyor oyun yüklenmiyor bazende açılmıyor sizce beklemek mantıklımı yoksa boş vermekmi lazım?
  6. Metekral123

Öneri Zaman geçir melik tarayıcı oyun önerisi

Böyle zaman geçirmelik tarayıcıda oynan oyun arıyorum önerlinerizi bekliyorum
  7. Metekral123

Öneri Patates pc oyun önerisi

Bence pc in dediğin kadar kötüyse yükselt laptopsa ram yükselt ve ssd tak masaüstüyse ekran kartı falan yoksa hiç bir oyunun tadını çıkaramssın 1737011770 Bence pc in dediğin kadar kötüyse yükselt laptopsa ram yükselt ve ssd tak masaüstüyse ekran kartı falan yoksa hiç bir oyunun tadını çıkaramssın
  8. Metekral123

Şavaş derken online fps oyunumu yoksa ofline mı? 1737011222 (y)
  9. Metekral123

Gta vice city
  10. Metekral123

Öneri Bu laptop için mobil emülatör öneri

Ekran kartı: amd radeon hd 84000 r3 series İşlemci: amd a6-5200 apu Ram: 4gb Depolama: 110 gb ssd İşletim sistemi: win 10 home 64 bit Merhaba ben bu laptop çok emülatör denedim hepsinde çok kötü performans verdi sizin bu sistem için emülatör önerilerinizi bekliyorum: Denediğim emülatörler...
  11. Metekral123

Yardım Can sıkıntısını alacak oyun önerisi (tost makinesi için)

Gene sende 1gb ekran kartı var bende 512mb o da paylaşımlı. Minecraft olabilir 1.15 yada 1.16
  12. Metekral123

Yardım Can sıkıntısını alacak oyun önerisi (tost makinesi için)

Böyle her bilgisayarda çalışan bedava can sıkıntısını alan oyun arıyorum. önerilerinizi bekliyorum
  13. Metekral123

Öneri Minecraft türk bedwars server öneri

Böyle hile olmayan türk bir bed wars server arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  14. Metekral123

Q9550+GT 730 Sistem ETS 2 Açar mı?

Ekran kartı: gt 730 2gb İşlemci: intel core 2 quad q9550 Ram: 4gb drr2 Merhaba bu sistemle ets2 yi steamden alıp oynayabilirmiyim? 50-60 fps verirmi?
  15. Metekral123

Bu bilgisayarla dediğim oyunları oynayabilirmiyim?

Ekran kart: gt 730 2gb İşlemci: intel core 2 quad q9550 Ram 4gb drr2 Merhaba bu pc ile şu oyunları oynayabilirmiyim? oynasam kaç fps alırım? 1.fifa 19 2.valorant 3.roblox 4.minecraft 1.16.5 sürümü 5.ets2 6.gta5 7.pes 2013 8.pes 2021 9.nfs 10.blur 11.fifa 18 Bu oyunların hangisini oynayabilirim...
  16. Metekral123

Bu pc ile roblox oynanbilirmi? oynansa kaç fps verir?

Peki işlemciyi intel core 2 quad q9550 ile değiştirsek kaç fps verir?
  17. Metekral123

Peki kaç fps verir?
  18. Metekral123

İşlecmi: intel peintum 4 Ram: 2gb drr2 Ekran kartı 1gb Kaç fps alır merak ediyorum.
  19. Metekral123

En ucuz gta 5 nerden alınır?

En ucuz gta 5 nerden alınır?
Top Bottom