Öneri Patates pc oyun önerisi

Wortex62

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba benim pc im var pardon patatesim var win 10 var patatesim e emilatör kurup brawl stars açmayı denedim açmadı okadar iyi siz düşünün roblox u 15 fps fln belki 20 brookhavenda 30 okadar kötü minecraft en düşük ayarlarda oynatıyor hatta bitirdim bu pc için bir tane oyun önerin de oyun oynim ;)

Merhaba benim pc im var pardon patatesim var win 10 var patatesim e emilatör kurup brawl stars açmayı denedim açmadı okadar iyi siz düşünün roblox u 15 fps fln belki 20 brookhavenda 30 okadar kötü minecraft en düşük ayarlarda oynatıyor hatta bitirdim bu pc için bir tane oyun önerin de oyun oynim ;)
Sistem gereksinimleri?

Sistem detaylarını ve hangi türde oyun istediğini söyle yardımcı olalım.

Pc açim hemen söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

San andreas yüklemiştim benlik değil ben böyle savaş seviyorum
Şavaş derken online fps oyunumu yoksa ofline mı?

Pc açim hemen söylüyorum

San andreas yüklemiştim benlik değil ben böyle savaş seviyorum
(y)

Aç cs1.6 kdşskcşskdös

Fark etmez

Oynadım zaten 1.6 baya sıktı be
Hocam o pc ile yanlış anlamayın da bi cacık olmaz çok zor işiniz allah sabır versin bi valorant deneyin belki oynatır çok sistem istemiyor valorant

Fark etmez

Bence pc in dediğin kadar kötüyse yükselt laptopsa ram yükselt ve ssd tak masaüstüyse ekran kartı falan yoksa hiç bir oyunun tadını çıkaramssın

Fark etmez

Bence pc in dediğin kadar kötüyse yükselt laptopsa ram yükselt ve ssd tak masaüstüyse ekran kartı falan yoksa hiç bir oyunun tadını çıkaramssın

Hocam o pc ile yanlış anlamayın da bi cacık olmaz çok zor işiniz allah sabır versin bi valorant deneyin belki oynatır çok sistem istemiyor valorant
Denedim ekran kartının sürümü yetmiyor güncelledim pc nin mouse haraket etmiyordu

Ekran kartı var

Denedim ekran kartının sürümü yetmiyor güncelledim pc nin mouse haraket etmiyordu
Hadi ya geçmiş olsun hocam işiniz zor yapacağınız en mantıklı hareket kasa almak olur 2. El 5 6 bin bandında

İ5 5. Nesil 1050 ekran kartlı falan bi sistem bakın olmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,689
Üyeler
187,718
Son üye
KadirBabaa
Geri