Neler Yeni

Öneri Patates pc oyun önerisi

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batuhan Yalçın
Merhaba benim pc im var pardon patatesim var win 10 var patatesim e emilatör kurup brawl stars açmayı denedim açmadı okadar iyi siz düşünün roblox u 15 fps fln belki 20 brookhavenda 30 okadar kötü minecraft en düşük ayarlarda oynatıyor hatta bitirdim bu pc için bir tane oyun önerin de oyun oynim ;)

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Ege
Merhaba benim pc im var pardon patatesim var win 10 var patatesim e emilatör kurup brawl stars açmayı denedim açmadı okadar iyi siz düşünün roblox u 15 fps fln belki 20 brookhavenda 30 okadar kötü minecraft en düşük ayarlarda oynatıyor hatta bitirdim bu pc için bir tane oyun önerin de oyun oynim ;)
Sistem gereksinimleri?

goygoy.x

80+
Sistem detaylarını ve hangi türde oyun istediğini söyle yardımcı olalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Mete
Pc açim hemen söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

San andreas yüklemiştim benlik değil ben böyle savaş seviyorum
Şavaş derken online fps oyunumu yoksa ofline mı?

Pc açim hemen söylüyorum

San andreas yüklemiştim benlik değil ben böyle savaş seviyorum
(y)

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ferhat Bilgi
Aç cs1.6 kdşskcşskdös

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ferhat Bilgi
Fark etmez

Oynadım zaten 1.6 baya sıktı be
Hocam o pc ile yanlış anlamayın da bi cacık olmaz çok zor işiniz allah sabır versin bi valorant deneyin belki oynatır çok sistem istemiyor valorant

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Mete
Fark etmez

Bence pc in dediğin kadar kötüyse yükselt laptopsa ram yükselt ve ssd tak masaüstüyse ekran kartı falan yoksa hiç bir oyunun tadını çıkaramssın

Fark etmez

Bence pc in dediğin kadar kötüyse yükselt laptopsa ram yükselt ve ssd tak masaüstüyse ekran kartı falan yoksa hiç bir oyunun tadını çıkaramssın

Wortex62

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Batuhan Yalçın
Hocam o pc ile yanlış anlamayın da bi cacık olmaz çok zor işiniz allah sabır versin bi valorant deneyin belki oynatır çok sistem istemiyor valorant
Denedim ekran kartının sürümü yetmiyor güncelledim pc nin mouse haraket etmiyordu

Ekran kartı var

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ferhat Bilgi
Denedim ekran kartının sürümü yetmiyor güncelledim pc nin mouse haraket etmiyordu
Hadi ya geçmiş olsun hocam işiniz zor yapacağınız en mantıklı hareket kasa almak olur 2. El 5 6 bin bandında

İ5 5. Nesil 1050 ekran kartlı falan bi sistem bakın olmazsa

Top Bottom