Arama sonuçları: *

1. Sahin416

Arkadaşlar gta5 rtx modu varmı? Bi kaç video gördüm

Gta 2013 yılında çıkmış bir oyun hocam tabii ki yok. Modlar ile aktif hale getirilebiliyor ki bunu da tavsiye etmiyorum çünkü sistem gereknsinimleri 3 katına çıkıyor
  2. Sahin416

Hocam arkadaş rtx versiyonu sormuş yoksa ufak bi digital resulation dosyasıyla grafikleri daha güzel gösterip daha çok fps alınabilen modlar da mevcut
  3. Sahin416

Grafik modları ile rtx'e yakın bi deneyimi var. Ama çok kez çökmeler mevcut ayrıca bunun için 10. nesil bi işlemci ve 3060 gibi kartlar gerekiyor
  4. Sahin416

battlefield 1 steamde ne kadar olur

Oda mantıklı
  5. Sahin416

battlefield 1 steamde ne kadar olur

Dostum 69.90 civarı olur ek olarak silah katagorilerin yani taaruzcu keskinci sıhhiyeci gibi ekipmanların da kilitlerini açmak için dlcleri almak istiyosan onlarda 70 civarı geliyor
  6. Sahin416

Forza Horizon 4 te gerçek oyuncularla oynayamıyor muyuz ?

Olur hocam verin kodunuzu
  7. Sahin416

Gta 6 sistem gereksinimleri

Hocam kusura bakmayın ama güldüm Allah affetsin 1620735000 O değil de her şey bir yana bilgisayar ve donanım konusunda usta olan ama bir bilgisayarı bile olmayan ülkeyiz. Ne tuhaf
  8. Sahin416

steam adınızı verir misiniz hocam
  9. Sahin416

Gta 5 oynayanlar görev yöneticisini açarlarsa gpu kullanımı işlemci kullanımından azdır hocam
  10. Sahin416

Bende steamdan giriyorum hocam merak etmeyin
  11. Sahin416

Hızlı macera diyerek yarışa başlayabilirsiniz hocam
  12. Sahin416

Gta 5 ekran gücünden çok işlemcinin işleme gücüne bakıyor hocam bu yüzden düşük kartlarda bile stabil çalıştırılabilir işlemci iyiyse
  13. Sahin416

çevrimiçi macera hocam 1620734721 Hatta şöyle yapalım ben de geliyim online moda ekleyeyim sizi
  14. Sahin416

Evet 2060 da çok hoş ve genç bir kart ama ben 2080 civarı çıkar diyorum önerilenler ise 3 serisi ekran kartları olur
  15. Sahin416

Hocam öyle uğraşmayın forza menüsüne girin orda seçenekler oluyor online etkinlikler veya online adventure bölümüne gir ordan yarış başlatabilirsin hızlıca
  16. Sahin416

Hatırlarsanız gta 5 ilk çıktığında da bir çok oyunsever oynayamamıştı hatta yayınları bile zar zor izliyorduk hocam. Rockstarın derdi oyunun kimin oynayacağı değil uzun vadeli olup olmayacağı. Kısacası baba bir oyun yaparlar şimdi kimse oynayamaz ama 2-3 sene sonra bi update patlatırlar gta...
  17. Sahin416

Firmalar kısacası hangi çözünürlükte açıyorsa onu veriyor hocam oyun 1080p de 30 fps açıyorsa onu yazıyorlar 720 de 30 açıyorsa yine yazıyorlar ama ortalama 30 altına düşünce mecburen sistem gereksinimleri yükseliyor
  18. Sahin416

Gta 5 ilk çıktığı zaman ps4 için üretilmişti ve o zamanlar bile ps4 de takılmalar yaşanıyordu grafikleri düşürdüler sonra, bilgisayarlar için çıktığı dönemde internet kafeler üst seviye ekran kartlarına geçmişti oynayabilsinler diye sallamıyorum hocam gta 5 de böyle olduysa gta 6 çok daha yapay...
  19. Sahin416

Hocam fikirlerinizi bu kadar iyimser yapmayın lütfen gümbür gümbür gelecek bir oyundan bahsediyoruz minimum 3070 16gb ram ryzen 7 serisi işlemci ister
Top Bottom