sanırım oyunun ayarıydı ama emin değilim gta 6 grafik modu deniyorArkadaşlar yardimci olabilirmisiniz varsa nerden bulabilirim bu modu
Oyunun görüntüsünü daha iyi hale getiren modlar var. Onları araştırıp deneyebilirsin. Baya gerçekçi oluyorlardı.Arkadaşlar yardimci olabilirmisiniz varsa nerden bulabilirim bu modu
Grafik modları ile rtx'e yakın bi deneyimi var. Ama çok kez çökmeler mevcut ayrıca bunun için 10. nesil bi işlemci ve 3060 gibi kartlar gerekiyorArkadaşlar yardimci olabilirmisiniz varsa nerden bulabilirim bu modu
yalnız farklı birçok mod olduğu için sadece 3060 ın açacağı da var 1050 ti ın açacağı modlarda var arkadaşımda 1050 ti vardı grafik modu kuruyordu moduna göre değişir o rtx mode gibi tek bir tane yok yaniGrafik modları ile rtx'e yakın bi deneyimi var. Ama çok kez çökmeler mevcut ayrıca bunun için 10. nesil bi işlemci ve 3060 gibi kartlar gerekiyor
Hocam arkadaş rtx versiyonu sormuş yoksa ufak bi digital resulation dosyasıyla grafikleri daha güzel gösterip daha çok fps alınabilen modlar da mevcutyalnız farklı birçok mod olduğu için sadece 3060 ın açacağı da var 1050 ti ın açacağı modlarda var arkadaşımda 1050 ti vardı grafik modu kuruyordu moduna göre değişir o rtx mode gibi tek bir tane yok yani
Gta da rtx yok diye biliyorum sadece modla yapılmıyor muHocam arkadaş rtx versiyonu sormuş yoksa ufak bi digital resulation dosyasıyla grafikleri daha güzel gösterip daha çok fps alınabilen modlar da mevcut
Gta 2013 yılında çıkmış bir oyun hocam tabii ki yok. Modlar ile aktif hale getirilebiliyor ki bunu da tavsiye etmiyorum çünkü sistem gereknsinimleri 3 katına çıkıyorGta da rtx yok diye biliyorum sadece modla yapılmıyor mu
Görüntüyü güzelleştiren modlar var ama nereden bulabileceğinizi bilmiyorumArkadaşlar yardimci olabilirmisiniz varsa nerden bulabilirim bu modu
gta 5 grafik modu redux başka bir tabirle rtx mod tüm kurulumlu videosu Redux Mod kurulum videosuArkadaşlar yardimci olabilirmisiniz varsa nerden bulabilirim bu modu
Arkadaşlar yardimci olabilirmisiniz varsa nerden bulabilirim bu modu