Serkankara02
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- Serkan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortamı full sessiz yapip kasa masanin altinda kasaya kafami yaklastirinca duyuyorum normal oturken zaten duyulmuyor diyecek kadar az ve dedigim gibi ortam full sessiz oyun sesi vs açık degilken ben daha once boyle bir sorun yasamadigim icin hani problem cikarir mi diye merak etmistim garantiye de yollasam dediginiz gibi hicbirsey yapmadan geri yollarlar diye dusunuyorumcoil sesi ne zaman olacagı belli olmayan değişik bişey kasa kapalı iken kulaklık yada hoparlör açıkken oyun esnasında duyulmaz genelde, çok aşırı cızır cızır ötüyorsa seste bile duyuluyor ise ozaman garantiden çözüm bulunuyor aksi takdirde garantide bişey yok diyip gönderir, geçenlerde yeğene garantili 6700 aldım 4 gün hiç ses olmayan kartta dediğiniz gibi oyunda cızırtı yapmaya başladı ama dedğim gib iseste duyulmuyor,
hatta 2 yıldır kullandıgım 6600 xt gaming x model kartta da bu zamana kadar hiç fark etmemiştim geçen gün cam açıktı bişey deniyordum ozaman fark ettim fanlar çalışmaya başlayınca cızırtı sesi geliyorduama cam kapalı seste bişey duyulmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen 2k onuda ilerde artik almayi planliyorum şu an 2k monitore bütce çıkaramadimAnladım hocam teşekkür ediyorum o kadar ugrastiginiz için. Sıcaklıklar normal bence ama kullandığınız kart 2k kartı olduğu için sicakliklar ve fan hızları benimkinin yanına bile yaklasamiyor. 2k da daha yoğun kullanım olduğu için çekirdek memory vs. sıcaklıklarin doğal olarak artması normal.
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)