Neler Yeni

Pc hocasi goat v4 ekran kartı cızırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
coil sesi ne zaman olacagı belli olmayan değişik bişey kasa kapalı iken kulaklık yada hoparlör açıkken oyun esnasında duyulmaz genelde, çok aşırı cızır cızır ötüyorsa seste bile duyuluyor ise ozaman garantiden çözüm bulunuyor aksi takdirde garantide bişey yok diyip gönderir, geçenlerde yeğene garantili 6700 aldım 4 gün hiç ses olmayan kartta dediğiniz gibi oyunda cızırtı yapmaya başladı ama dedğim gib iseste duyulmuyor,

hatta 2 yıldır kullandıgım 6600 xt gaming x model kartta da bu zamana kadar hiç fark etmemiştim geçen gün cam açıktı bişey deniyordum ozaman fark ettim fanlar çalışmaya başlayınca cızırtı sesi geliyordu :) ama cam kapalı seste bişey duyulmuyor
Ortamı full sessiz yapip kasa masanin altinda kasaya kafami yaklastirinca duyuyorum normal oturken zaten duyulmuyor diyecek kadar az ve dedigim gibi ortam full sessiz oyun sesi vs açık degilken ben daha once boyle bir sorun yasamadigim icin hani problem cikarir mi diye merak etmistim garantiye de yollasam dediginiz gibi hicbirsey yapmadan geri yollarlar diye dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam teşekkür ediyorum o kadar ugrastiginiz için. Sıcaklıklar normal bence ama kullandığınız kart 2k kartı olduğu için sicakliklar ve fan hızları benimkinin yanına bile yaklasamiyor. 2k da daha yoğun kullanım olduğu için çekirdek memory vs. sıcaklıklarin doğal olarak artması normal.
Aynen 2k onuda ilerde artik almayi planliyorum şu an 2k monitore bütce çıkaramadim🤗

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa erdemli
Ekran kartına yük bindiğinde rdr2 açtığımda yaşadım cs2 de olmuyor mesela ekran kartından cızırtı sesi geliyor internetten baktığımda coil whine sesi olduğunu düşünüyorum ama baska pc hocasi goat v4 alan arkadaşlar varsa sizde böyle bi ses oldumu bu sesin sisteme bi zararı varmıdir yardimci olabilirmisiniz?DÜZENLEME:(cs2 de yuksek fps alınca ondada çıkıyormus)
Merhaba hocam bendede var bu problem siz naptınız görüştünüz mü vatan la filan

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Merhaba hocam bendede var bu problem siz naptınız görüştünüz mü vatan la filan
Hocam görüşmedim ama bazı kartlarda kronik sorunmuş büyük ihtimalle bu sistemi alan insanların %80 i bu durumu yaşıyordur performansa bi etkisi yoksa seside aşırı fazla değilse servisede versen geri yolluyormuş kartları vatanlada konuştum bi problem olmaz dediler performansında sorun yoksa bence hiç uğraşma hocam sende

Top Bottom