Arkadaşlar gta5 rtx modu varmı? Bi kaç video gördüm

blentpge

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Arkadaşlar yardimci olabilirmisiniz varsa nerden bulabilirim bu modu

Oyunun görüntüsünü daha iyi hale getiren modlar var. Onları araştırıp deneyebilirsin. Baya gerçekçi oluyorlardı.

Grafik modları ile rtx'e yakın bi deneyimi var. Ama çok kez çökmeler mevcut ayrıca bunun için 10. nesil bi işlemci ve 3060 gibi kartlar gerekiyor

redux tavsiye ederim rtx gibi olmasa da baya etki ediyor

Grafik modları ile rtx'e yakın bi deneyimi var. Ama çok kez çökmeler mevcut ayrıca bunun için 10. nesil bi işlemci ve 3060 gibi kartlar gerekiyor
yalnız farklı birçok mod olduğu için sadece 3060 ın açacağı da var 1050 ti ın açacağı modlarda var arkadaşımda 1050 ti vardı grafik modu kuruyordu moduna göre değişir o rtx mode gibi tek bir tane yok yani

yalnız farklı birçok mod olduğu için sadece 3060 ın açacağı da var 1050 ti ın açacağı modlarda var arkadaşımda 1050 ti vardı grafik modu kuruyordu moduna göre değişir o rtx mode gibi tek bir tane yok yani
Hocam arkadaş rtx versiyonu sormuş yoksa ufak bi digital resulation dosyasıyla grafikleri daha güzel gösterip daha çok fps alınabilen modlar da mevcut

Hocam arkadaş rtx versiyonu sormuş yoksa ufak bi digital resulation dosyasıyla grafikleri daha güzel gösterip daha çok fps alınabilen modlar da mevcut
Gta da rtx yok diye biliyorum sadece modla yapılmıyor mu

Gta da rtx yok diye biliyorum sadece modla yapılmıyor mu
Gta 2013 yılında çıkmış bir oyun hocam tabii ki yok. Modlar ile aktif hale getirilebiliyor ki bunu da tavsiye etmiyorum çünkü sistem gereknsinimleri 3 katına çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,945
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri