Arama sonuçları: *

1. Turkmangg123

Korku Oyunu Önerisi.

Welcome to the game 2 1755590630 Jumpscare, düzgün oynarsan gelmez ama oyun çok geriyor adamı, birde rehber videosu izlemek zorundasının yoksa öğrenemezsin
  2. Turkmangg123

Öneri Bannerlord'da tutsak lordlar ne işe yarar

Eğer değerli bir Lord tutsaksa, diğer lordlarla takas yaparken kullanabilirsin. Mesela rakip krallığın kralını tuttun ya, onlarla barış yapmak için kullanabiliyorsun
  3. Turkmangg123

Robloxu nasıl oynayabiliriz

Kaspersky kullanabilirsin ama paralı. Kaspersky kullanırsan oyun sevmesinden türkiye serverine bağlan
  4. Turkmangg123

Yardım OYUN ÖNERİSİ ACİL HANGİSİ

Death stranding oyna. Detroit de güzel ancak kanka hikaye var sadece be hiç oynanış yok. Bence Detroiti youtube dan izle. Ben death stranding oynadım ve iyi ki oynamışım. Değişik bir oyun ama sarıyor
  5. Turkmangg123

Chill oyun önerisi!!

Supermarket simulator. 4 dolar Eğer arkadaşlarla oynamak istersen supermarket together var beleş. Veya robloxta simulator oyunları var. Goodby dpi ile veya VPN ile girebilirsin. Kaspersky VPN ile girersen az MS oluyor rahatca oynarsın
  6. Turkmangg123

Öneri Steam'den sağlam hikayeli oyun önerisi

Gow oyunlarından birini alabilirsiniz güzeldir.
  7. Turkmangg123

BATMANİN HANGİ OYUNUNDAN BAŞLAMALIYIM

Hikaye olarak Origins Asylum city ve knight Ama hikayeye göre oynamama gerek yok en baştan oyna Asylum city Origins knight diye
  8. Turkmangg123

Bannerlord nasıl oynanır

Demircilik youtube dan bak kanka o biraz karışık ama kolay. 4. Seviye çift elli kılıç başlarını açtıktan sonra ters bir baş var ay gibi ondan çift elli yapacaksın güzel para veriyor. Ama youtube dan izlemen lazım pat diye yapamıyorsun hemen. Paralı askerlik için bir krallığın kralının yanına...
  9. Turkmangg123

Bannerlord nasıl oynanır

Demircilik yaparsan çok hızlı gelişirsin para anlamında 1736327268 Ayrıca paralı askerlik yaparakta gelişebilirsin
  10. Turkmangg123

Oyunlarda Kadın Ana karakterler neden az

Çünkü oyunları erkekler daha çok oynar ve genelde erkek oyuncular erkek karakterlerle bütünleşirler
  11. Turkmangg123

Pcde oynanabilecek güzel araba oyunu önerisi

NFS Heat veya unbound deneyebilirsin. Ama kontrolleri tamamen farklı.
  12. Turkmangg123

Oyun onerir misiniz?

The new order, the collosus
  13. Turkmangg123

Oyun onerir misiniz?

Wolfenstein the new order olabilir plague tale İnnocent mi ney öyle bişeydi (bu oyun primeda beleş şuan) anomali agent olabilir the witcher 3 dicem ama çok ağır kaçabilir çünkü, çok uzun oyun 40 saat sürüyor ama bana göre az bile baya oynatıyir o 40 saati
  14. Turkmangg123

Monster Hunter World Türkçe yama isteyene yapılır

Hacı valla güncel değildir ya baya oldu çünkü ama aradan bulursun 1732275401 Hem ben unuttum hemde dosya elimde değil artık
  15. Turkmangg123

PRİME GAMİNGDEN OYUN ÖNERİSİ?

Guardians of galaxy mafia 1731774560 A plague tale
  16. Turkmangg123

Witcher 3 ağır yük sorunu.

Kılıç varsa onlarda ağırlık yapar arbalet felan
  17. Turkmangg123

Witcher 3 görevlerin yeri haritada gösterilmiyor

Şimdi envanterde kitapların olduğu yere gel. Orda görev için diye bölüm var sol taraftaki kısımdı galiba orda olması lazım
  18. Turkmangg123

Witcher 3 Müziği Neydi?

Leleleleleleley mı. O ise ise ismi silver for monster
  19. Turkmangg123

Witcher 3 görevlerin yeri haritada gösterilmiyor

Her görevin yeri gösteriliyor. Bu görevde kitap okuyacaksın ancak başka bir görevde haritada görmek istersen bu menüde o görevin üzerine bas ve seç o görevi sonra haritanda gözükür
  20. Turkmangg123

Öneri 10Gb altı offline oyun önerisi?

Deadpool hocam 1724791156 Birde tr yama çak efso
Geri