Witcher 3 ağır yük sorunu.

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar selamlar. Witcher 3 oynuyorum. Pek tecrübeli değilim. Silahları satmama rağmen sürekli ekipman ağır gösteriyor ve koşamıyorum. Zırhaları herşeyi sattım yine ağır yük diyor. Problem nedir. Tecrübeli arkadaşlar biliyorsa söyleyebilir mi?

Ivir zivirlari postlari da sat kellelerde agirlik yapiyordu sanirsam

Arkadaşlar selamlar. Witcher 3 oynuyorum. Pek tecrübeli değilim. Silahları satmama rağmen sürekli ekipman ağır gösteriyor ve koşamıyorum. Zırhaları herşeyi sattım yine ağır yük diyor. Problem nedir. Tecrübeli arkadaşlar biliyorsa söyleyebilir mi?
yele satın al bide bi skill var envanterinin genişlemesini sağlıyo onuda açabilirsin

Kılıç arbalet ne varsa sattım zırhlarda dahil onun harici şeylere pek dokunmadım. Belki ıvır zıvırlar ağırlık yapıyor. Ama onlarıda silah yapmaya kullanıyorum. Varmı hile kodu falan acaba?

Saticidan heybe al bide bide beyaz skillerde bi tane skill var envanter yeri veren adini unuttum onu al hileye gerek yok

Hileye hiç gerek yok fazla eyerin varsa sat onlar çok ağır oluyor. Fazla tamir kitin varsa satabilirsin. Kılıç ve zırhları sattım dedin zaten. Kapasitesi fazla bir eyere geç birde. İleride skillerde envanter taşıma kapasitesi arttırıcı skill var onu da alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,471
Üyeler
184,461
Son üye
100guc
Geri