Arama sonuçları: *

1. emr1945

Call of Duty Warzone indirme sorunu

İndir dediğimde şu ekranda takılı kalıyor. Çözümü bilen varsa bi el atsın.
  2. emr1945

Steam'de Kâr Ettirecek Oyun Önerisi

ben zamanında kar etmiştim (indirimde almanı tavsiye ederim) oyunlar saçma oyunlar ama kar ettiriyor oyunlar ekte (over dream hariç)
  3. emr1945

Dmarket güvenli mi ?

Bıçak çekmeyi düşünüyorum. Önceden kullanan var mı? Güvenli mi?
  4. emr1945

Valorant ta İstanbul sunucusu

normal ya oyundan olabilir ona yapacağın bir şey yok
  5. emr1945

Öneri Hangi Battlefield Oyununu Almalıyım ?

game pass al hangisini oynamak istersen indir
  6. emr1945

Valorant 9 gb ram yiyorrr

dün akşamdan beri saçmalıyor (sunucu kapanmasından sonra) chat bağlantısı kopuyor 3 saat oyuna girmiyor maç bulundu diyor ekran simsiyah galiba sunucular çöp olmuş sabah düzeldi biraz daha ama yeni yama ile düzeltilir inş
  7. emr1945

Yardım Valorant Dan Ban Yiyen Arkadaşım Benim Hesabımıda Banlatırmı

1-tekrar banlanmış olabilir desteğe bilet yollayın 2-Senin hesabında hile ile oynamadıysa yemezsin (belirsiz saatine kadar bakar) 3- Ben mouse driver ından yedim ban aynı wh aimbot açanlarla aynı muamele gördüm. şubatta banlandım. mayıs 16 açılacak dediler bende o tarihe kadar valoyu sildim...
  8. emr1945

The Witcher 3 DLC ALMAMA GEREK VARMI ACİL YARDIM LÜTFEN

dlc ek paket bazı özelliklerde ekler ama hikaye kırıntıları olabilir zaten pek pahalı değildi bence alınır
  9. emr1945

hocam ban hangi ban açık söylermisiniz
  10. emr1945

cihaz banı yedim açılcağı tarihte oyuna girdim banlandım ( yeni hessapla) tekrar tekrar tekrar 6 kere sonra bilet yazdım benim banım açılacaktı diye 1 ay uzattılar
  11. emr1945

o oynayamıyacak banlandıysa bilet yazıcak ne zaman açılacaklarını söyleyecekler bi salaklık yapıp yeni hesap açıp girmesin hepsi banlanıyor 6 tane hesap kaptırdım ben
  12. emr1945

yeni banım açııldı (6ay sonra) sakın bak sakın hesabın adını ağzına alma sakın sakın kimseye verme paylaşma 1 ay uzatır banını arkadaşının
  13. emr1945

Oyunlarda neden türkçe dil desteği yok

hocam olay tamamen kazan kazan durumu ingilizce pazarı alabildiği kadarıyla avrupaya çıkan oyunlarda her avrupa dili olması lazım yani bu pazarlar büyük ama trdeki sorunlar madde madde gidelim: 1-Oyun oynayan nufus azlığı (diğer devletlere oranla) 2-Oyunların değerini görmemesi (örnek: orjinal...
  14. emr1945

Epic Games Çöktü

hocam biraz kafanız iyi galiba fanboy olmayın lütfen
  15. emr1945

Epic Games Çöktü

hocam azıcık araştırmanızı rica ediyorum getirilen yasakları yazsak türkiyede genç oyuncu kalmaz bu ülkede 1623364195 2000 yılında oyun yasaklayan bir ülkedeyiz bakınız
  16. emr1945

Epic Games Çöktü

2006da interneti türkiyeden çıkaranlardan beklenir yani (tarih konusunda emin değilim ama o senelerde olması lazım)
  17. emr1945

Epic Games Çöktü

hocam hükümet acaba neti mi kapatıyor yavaş yavaş (buda bir teori yani )
  18. emr1945

Valorant da tilt olunca oynanacak ücretsiz oyun

dying light o bütün siniri zombi kesip parkur yaparak giderebilirsiniz diğer vereceklerimde celeste ats ets2 forza
  19. emr1945

Valorant'ı D Sürücüsüne Kurma

yüklüyse şu videoya bakıp yap yüklü değilse oyunu yüklemesini d de başlat orda soruyordu zaten sormuyorsa soldaki menüden seçiyordun
  20. emr1945

Dying Light Alınır mı?

müq oyun 2 gün önce bitirdim alınır değerlendirmem şu şekilde grafikler: müq (detroid seviyesinde olmasada ışıklandırmalar rtx olmasa bile çok iyi) oynanış: çok iyi (saat başı gelişimini çok iyi görüyorsun senle birlikte karakter gelişimi harika) yakın dövüş silahları gerçekci daha çok hikaye...
Top Bottom