Talha Ubeyd
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
bilen varmi arkadaslar?idle master kullanmadanda bu kadar kar edebilirmiyim?
bilen varmi arkadaslar?idle master kullanmadanda bu kadar kar edebilirmiyim?
Miktar olarak 1 tane gösteriyor. Yani eşya 1 kişide var ve yapabildiği kadar yüksek fiyat yapmış. O fiyata kimse almaz o eşyayı, yani gerçek değeri o değil. Ayrıca pazarda eşyaları bulamadım, Crab Game eşyalarını nasıl buldun?
Idle Master olmadan da oyunları oynayarak kart düşürebilirsin ancak bence mantıksız.bilen varmi arkadaslar?
Şimdi konuya biraz uzak olduğum için aklımda biraz soru işaretleri var.Yani şöyle mi oluyor oyun arka planda açıkken idlemaster daha hızlı bir şekilde kart düşürüyor.Mesela idlemasterla oyundan kar ettiğin miktarı idlemastersız kazanmam için ne kadar oynamam lazım bir bilgin varmı?Miktar olarak 1 tane gösteriyor. Yani eşya 1 kişide var ve yapabildiği kadar yüksek fiyat yapmış. O fiyata kimse almaz o eşyayı, yani gerçek değeri o değil. Ayrıca pazarda eşyaları bulamadım, Crab Game eşyalarını nasıl buldun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Idle Master olmadan da oyunları oynayarak kart düşürebilirsin ancak bence mantıksız.
Çünkü bir oyunun düşürebileceğin tüm kartlarını düşürmek için en az 2 saat oynaman gerekiyor.
O oyundan da edeceğin kâr oldukça az. Onun yerine aç Idle Master'ı, kendi düşürsün. 2 saatini 50 kuruş için harcama.
Knk oyunu kütüphaneme ekledim orda destek butonunun yanında pazar var ordan çıkıyo diğer türlü pazarda isimle arayınca bende bulamamıştım oyunuMiktar olarak 1 tane gösteriyor. Yani eşya 1 kişide var ve yapabildiği kadar yüksek fiyat yapmış. O fiyata kimse almaz o eşyayı, yani gerçek değeri o değil. Ayrıca pazarda eşyaları bulamadım, Crab Game eşyalarını nasıl buldun?
Idle Master olmadan da oyunları oynayarak kart düşürebilirsin ancak bence mantıksız.
Çünkü bir oyunun düşürebileceğin tüm kartlarını düşürmek için en az 2 saat oynaman gerekiyor.
O oyundan da edeceğin kâr oldukça az. Onun yerine aç Idle Master'ı, kendi düşürsün. 2 saatini 50 kuruş için harcama.
Daha hızlı değil ancak otomatik olarak düşürüyor. Şöyle ki Steam'in oyun iade politikasında o oyunu 2 saatten uzun süre oynamamış olman gerekiyor. Yani bir oyunu 2 saatten az oynadığında iade edemiyorsun. Dolayısıyla tabiri caizse çakallıkların önüne geçmek için koleksiyon kartları 2 saatin ardından düşmeye başlıyor. Düşürebileceğin tüm koleksiyon kartları da hemen hemen 1 saatte düşüyor, daha erken veya geç düştüğü de oluyor. Sen Idle Master kullandığında bu 2+1 saatlik süre arka planda hallediliyor. Sen kendin oynasan da 2+1 saatte muhtemelen tüm kartlar düşer ancak hiç denemedim, belki daha uzun sürede düşebilir.Şimdi konuya biraz uzak olduğum için aklımda biraz soru işaretleri var.Yani şöyle mi oluyor oyun arka planda açıkken idlemaster daha hızlı bir şekilde kart düşürüyor.Mesela idlemasterla oyundan kar ettiğin miktarı idlemastersız kazanmam için ne kadar oynamam lazım bir bilgin varmı?
Senin dediğin gibi girdim ve oyunun gerçekten pahalı eşyaları olduğunu gördüm.Knk oyunu kütüphaneme ekledim orda destek butonunun yanında pazar var ordan çıkıyo diğer türlü pazarda isimle arayınca bende bulamamıştım oyunu
anladim ama bitirdigimde ayni parayi alacagim yani.Cünki hic böyle islere bulasmak istemiyorum suan yol güvenli gözüksede ilerde ne olur belli olmazDaha hızlı değil ancak otomatik olarak düşürüyor. Şöyle ki Steam'in oyun iade politikasında o oyunu 2 saatten uzun süre oynamamış olman gerekiyor. Yani bir oyunu 2 saatten az oynadığında iade edemiyorsun. Dolayısıyla tabiri caizse çakallıkların önüne geçmek için koleksiyon kartları 2 saatin ardından düşmeye başlıyor. Düşürebileceğin tüm koleksiyon kartları da hemen hemen 1 saatte düşüyor, daha erken veya geç düştüğü de oluyor. Sen Idle Master kullandığında bu 2+1 saatlik süre arka planda hallediliyor. Sen kendin oynasan da 2+1 saatte muhtemelen tüm kartlar düşer ancak hiç denemedim, belki daha uzun sürede düşebilir.
Senin dediğin gibi girdim ve oyunun gerçekten pahalı eşyaları olduğunu gördüm.
Düşürülebilirse satılabilir ancak çok popüler eşyalar değil, satılması biraz zaman alır.
Kâr edilecek oyunlar gerçekten zevk vermez, 1 yaparsın 2 yaparsın daha fazlası gelmez. Çünkü kâr edilecek oyunlar genelde 1.05 TL'lik küçük yapımlar oluyor. Ayrıca Idle Master uzun senelerdir kullanılan bir program. Yine de sen bilirsin tabi ki.anladim ama bitirdigimde ayni parayi alacagim yani.Cünki hic böyle islere bulasmak istemiyorum suan yol güvenli gözüksede ilerde ne olur belli olmaz![]()
ben zamanında kar etmiştim (indirimde almanı tavsiye ederim) oyunlar saçma oyunlar ama kar ettiriyor oyunlar ekte (over dream hariç)Zup serisinin hepsinden kart düşürdüm zup hariç kar ettirebilecek ne var
oyuna girdiğim gibi 7 kuruşluk item verdi kasa düşürme serverleri var oralarda iyi para kazanılırDaha hızlı değil ancak otomatik olarak düşürüyor. Şöyle ki Steam'in oyun iade politikasında o oyunu 2 saatten uzun süre oynamamış olman gerekiyor. Yani bir oyunu 2 saatten az oynadığında iade edemiyorsun. Dolayısıyla tabiri caizse çakallıkların önüne geçmek için koleksiyon kartları 2 saatin ardından düşmeye başlıyor. Düşürebileceğin tüm koleksiyon kartları da hemen hemen 1 saatte düşüyor, daha erken veya geç düştüğü de oluyor. Sen Idle Master kullandığında bu 2+1 saatlik süre arka planda hallediliyor. Sen kendin oynasan da 2+1 saatte muhtemelen tüm kartlar düşer ancak hiç denemedim, belki daha uzun sürede düşebilir.
Senin dediğin gibi girdim ve oyunun gerçekten pahalı eşyaları olduğunu gördüm.
Düşürülebilirse satılabilir ancak çok popüler eşyalar değil, satılması biraz zaman alır.
Muhtemelen CSGO'daki gibi eşya düşürmenin belli bir süresi vardır ama şanslıysan çok iyi bir eşya düşebilir.oyuna girdiğim gibi 7 kuruşluk item verdi kasa düşürme serverleri var oralarda iyi para kazanılır
HENTAİZup serisinin hepsinden kart düşürdüm zup hariç kar ettirebilecek ne var
Hentai serisi var ztn elimdeHENTAİHer türlü karlı oyun .