Neler Yeni

Steam'de Kâr Ettirecek Oyun Önerisi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
knk oyunda 25 binlik item varmış

Alıntıyı görüntüle
Miktar olarak 1 tane gösteriyor. Yani eşya 1 kişide var ve yapabildiği kadar yüksek fiyat yapmış. O fiyata kimse almaz o eşyayı, yani gerçek değeri o değil. Ayrıca pazarda eşyaları bulamadım, Crab Game eşyalarını nasıl buldun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilen varmi arkadaslar?
Idle Master olmadan da oyunları oynayarak kart düşürebilirsin ancak bence mantıksız.
Çünkü bir oyunun düşürebileceğin tüm kartlarını düşürmek için en az 2 saat oynaman gerekiyor.
O oyundan da edeceğin kâr oldukça az. Onun yerine aç Idle Master'ı, kendi düşürsün. 2 saatini 50 kuruş için harcama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Miktar olarak 1 tane gösteriyor. Yani eşya 1 kişide var ve yapabildiği kadar yüksek fiyat yapmış. O fiyata kimse almaz o eşyayı, yani gerçek değeri o değil. Ayrıca pazarda eşyaları bulamadım, Crab Game eşyalarını nasıl buldun?

Idle Master olmadan da oyunları oynayarak kart düşürebilirsin ancak bence mantıksız.
Çünkü bir oyunun düşürebileceğin tüm kartlarını düşürmek için en az 2 saat oynaman gerekiyor.
O oyundan da edeceğin kâr oldukça az. Onun yerine aç Idle Master'ı, kendi düşürsün. 2 saatini 50 kuruş için harcama.
Şimdi konuya biraz uzak olduğum için aklımda biraz soru işaretleri var.Yani şöyle mi oluyor oyun arka planda açıkken idlemaster daha hızlı bir şekilde kart düşürüyor.Mesela idlemasterla oyundan kar ettiğin miktarı idlemastersız kazanmam için ne kadar oynamam lazım bir bilgin varmı?

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Knk oyunu kütüphaneme ekledim orda destek butonunun yanında pazar var ordan çıkıyo diğer türlü pazarda isimle arayınca bende bulamamıştım oyunu

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Şimdi konuya biraz uzak olduğum için aklımda biraz soru işaretleri var.Yani şöyle mi oluyor oyun arka planda açıkken idlemaster daha hızlı bir şekilde kart düşürüyor.Mesela idlemasterla oyundan kar ettiğin miktarı idlemastersız kazanmam için ne kadar oynamam lazım bir bilgin varmı?
Daha hızlı değil ancak otomatik olarak düşürüyor. Şöyle ki Steam'in oyun iade politikasında o oyunu 2 saatten uzun süre oynamamış olman gerekiyor. Yani bir oyunu 2 saatten az oynadığında iade edemiyorsun. Dolayısıyla tabiri caizse çakallıkların önüne geçmek için koleksiyon kartları 2 saatin ardından düşmeye başlıyor. Düşürebileceğin tüm koleksiyon kartları da hemen hemen 1 saatte düşüyor, daha erken veya geç düştüğü de oluyor. Sen Idle Master kullandığında bu 2+1 saatlik süre arka planda hallediliyor. Sen kendin oynasan da 2+1 saatte muhtemelen tüm kartlar düşer ancak hiç denemedim, belki daha uzun sürede düşebilir.

Knk oyunu kütüphaneme ekledim orda destek butonunun yanında pazar var ordan çıkıyo diğer türlü pazarda isimle arayınca bende bulamamıştım oyunu
Senin dediğin gibi girdim ve oyunun gerçekten pahalı eşyaları olduğunu gördüm.
Düşürülebilirse satılabilir ancak çok popüler eşyalar değil, satılması biraz zaman alır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Daha hızlı değil ancak otomatik olarak düşürüyor. Şöyle ki Steam'in oyun iade politikasında o oyunu 2 saatten uzun süre oynamamış olman gerekiyor. Yani bir oyunu 2 saatten az oynadığında iade edemiyorsun. Dolayısıyla tabiri caizse çakallıkların önüne geçmek için koleksiyon kartları 2 saatin ardından düşmeye başlıyor. Düşürebileceğin tüm koleksiyon kartları da hemen hemen 1 saatte düşüyor, daha erken veya geç düştüğü de oluyor. Sen Idle Master kullandığında bu 2+1 saatlik süre arka planda hallediliyor. Sen kendin oynasan da 2+1 saatte muhtemelen tüm kartlar düşer ancak hiç denemedim, belki daha uzun sürede düşebilir.

Düşürülebilirse satılabilir ancak çok popüler eşyalar değil, satılması biraz zaman alır.
anladim ama bitirdigimde ayni parayi alacagim yani.Cünki hic böyle islere bulasmak istemiyorum suan yol güvenli gözüksede ilerde ne olur belli olmaz :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
anladim ama bitirdigimde ayni parayi alacagim yani.Cünki hic böyle islere bulasmak istemiyorum suan yol güvenli gözüksede ilerde ne olur belli olmaz :)
Kâr edilecek oyunlar gerçekten zevk vermez, 1 yaparsın 2 yaparsın daha fazlası gelmez. Çünkü kâr edilecek oyunlar genelde 1.05 TL'lik küçük yapımlar oluyor. Ayrıca Idle Master uzun senelerdir kullanılan bir program. Yine de sen bilirsin tabi ki. :kizginpeepo:

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Zup serisinin hepsinden kart düşürdüm zup hariç kar ettirebilecek ne var
ben zamanında kar etmiştim (indirimde almanı tavsiye ederim) oyunlar saçma oyunlar ama kar ettiriyor oyunlar ekte (over dream hariç)

Ekler

• Screenshot_434.png
    Screenshot_434.png
    23 KB · Hit: 40

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

oyuna girdiğim gibi 7 kuruşluk item verdi kasa düşürme serverleri var oralarda iyi para kazanılır

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
oyuna girdiğim gibi 7 kuruşluk item verdi kasa düşürme serverleri var oralarda iyi para kazanılır
Muhtemelen CSGO'daki gibi eşya düşürmenin belli bir süresi vardır ama şanslıysan çok iyi bir eşya düşebilir.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram