Arama sonuçları: *

1. E

Yardım NFS Payback Araç Yükseltme Nasıl Olmalı?

NFS Payback'de araç performansını yükseltirken performans kartlarının markalarının hepsi aynı mı olması gerekiyor? Toplam 6 parça takılıyor, 3 tane aynı marka ve 3 tane aynı marka takınca ikisindende bonus veriyor. Fakat tüm parçaların aynı marka olması gerektiğini okudum, öyle olursa sadece 1...
  2. E

COD Black Ops 3 Grafik Ayarlarım Nasıl Olmalı?

Sanırım Ramden kaynaklı
  3. E

Grafik ayarlarım ve sıcaklık/kullanım değerleri, Steam'den oynuyorum.
  4. E

Oyunda fareyi döndürürken FPS düşüşü yaşıyorum kasıyor, yada çok yoğun durumlarda vs. Sistem laptop GTX 1650, 8gb Ram, AMD Ryzen 5600h işlemci.
  5. E

NFS PayBack CheatEngine Kullanırsam Ban Yermiyim?

Sadece para kasman yetmiyor, haritada büyüyüp küçülen bildirimde race/drift/drag/polis/offroad/runner yarış görevlerini tamamlayıp bölümleri geçmen gerekiyor, bölümleri geçtikçe yeni arabaların kilitleri açılıyor. Bir yerden sonra tıkanıp kaldım çünkü arabaları geliştiremiyorum bölümleri...
  6. E

NFS PayBack CheatEngine Kullanırsam Ban Yermiyim?

Oyunu bir yere kadar taşıdım para kastım, oyunun verdiği premium ve normal paketleri açtım, mavi kartlara aracımı yükselttim fakat araçlarım yarışlara yetersiz kalıyor aracım 230 lvl ise yarışlar 300 lvl üstü ve mavi kartlar olmadığı için arabalarımı yükseltemiyorum. CheatEngine ile...
Top Bottom